Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Στυλίδα, αναφέρει πως κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή, Κώστα Αλεξίου και τονίζει πως ένας άνθρωπος που κατάφερε το μεγαλύτερο επίτευγμα του ΑΟΣ μέχρι σήμερα, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα και δεν θα είναι ξένο σώμα προς αυτή και οι δρόμοι τους θα ξαναβρεθούν.

Αναλυτικά

" Η διοίκηση του ΑΟ Στυλίδα, ανακοινώνει πως κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή Κώστα Αλεξίου.
ΟΜΩΣ, ο Κώστας Αλεξίου ανήκει στην οικογένεια του ΑΟΣ και θα βρίσκεται δίπλα σε αυτή.
Ο άνθρωπος που πραγματοποίησε ως προπονητής το μεγαλύτερο επίτευγμα της ομάδας, δεν μπορεί να είναι ξένο σώμα, είναι ένας από εμάς και θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας.
Ο Κώστας Αλεξίου με τις γνώσεις του και συμπαραστάτη τον πρόεδρο του ΑΟΣ, Τάσο Πουρνάρα, έφτιαξαν συγκεκριμένο πλάνο και το υλοποίησαν.
1. Πριν 3 χρόνια, συγκρότησαν την ακαδημία του ΑΟΣ και βλέπουμε μια Κ16 να διαπρέπει, με παιδιά έτοιμα να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.
2. Πριν 3 χρόνια, έκαναν το παιδομάζωμα ποδοσφαιριστών με καταγωγή από τη Στυλίδα και δημιούργησαν μια ομάδα πρότυπο.
Μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια, ο ΑΟΣ πέτυχε το ακατόρθωτο, αναδείχθηκε αήττητος Πρωταθλητής και πήρε την άνοδο στη Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του, με προπονητή τον Κώστα Αλεξίου.
Ευχόμαστε στον φίλο, αδερφό και συμπολίτη Κώστα, καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει επαγγελματικά και προσωπικά, και να είναι σίγουρος πως οι δρόμοι μας θα ανταμώσουν".

Το ΔΣ του ΑΟΣ