Η Λαμία ελπίζει να συνεχίσει την αντεπίθεση των τελευταίων αγωνιστικών και έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμα ψηλότερα. Υποδέχεται σε ένα σημαντικό παιχνίδι τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι πλέον έξι βαθμούς πάνω τη Λαμία και μπορεί να μπλέξει και αυτός στην περιπέτεια της ουράς.


Η Λαμία

Σε έξι μέρες έπαιξε τρία παιχνίδια εκτός έδρας και πέτυχε δύο πολύ σημαντικές νίκες επί του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, ενώ ενδιάμεσα έχασε στην Τούμπα. Ανέβηκε στην 12η θέση με τη νίκη στη Λάρισα, όπως είχε συμβεί και με τη νίκη στη Ριζούπολη.


Μετά από πέντε παιχνίδια εκτός έδρας, η Λαμία γυρίζει στην έδρα της για πρώτη φορά από τις 27 Ιανουαρίου.


Εχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς στα 12 τελευταία παιχνίδια, από τότε που ανέλαβε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ είχε μόλις δύο βαθμούς στα 10 πρώτα. Τώρα η Λαμία έχει μια ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, αφού είχε χάσει τα 11 από τα πρώτα 14.


Κέρδισε δύο από τα τρία τελευταία στην έδρας της, τον Άρη και τον Απόλλωνα, ενώ ενδιάμεσα έχασε από την ΑΕΚ. Δεν είχε νίκη στα 10 προηγούμενα εντός έδρας, επτά από αυτά στη φετινή σεζόν!


Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά από τρία επίσημα εντός έδρας παιχνίδια θα αγωνιστεί εκτός έδρας στη Λαμία.


Δευτέρα υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και έχασε 2-0, Πέμπτη φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, και επικράτησε με 2-1, και Κυριακή στους «Ζωσιμάδες» επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ.


Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πετύχει την τρίτη νίκη του στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αφού δεν είχε νίκη στα αμέσως επτά προηγούμενα. Η νίκη του με τον Παναιτωλικό είναι η μοναδική με ανατροπή και η πρώτη που ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα δεν προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο, όπως συνέβη στις άλλες πέντε.


Παίζει για  πρώτη φορά εκτός έδρας από τις 8 Φεβρουαρίου, όταν νίκησε τον Παναιτωλικό, και συμπλήρωνε τρεις διαδοχικές νίκες εκτός έδρας σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Μέσα στο 2021 έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.


Μεταξύ τους

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στον πρώτο γύρο με 2-0, κάνοντας την πρώτη νίκη στην έδρα του στο πρωτάθλημα Super League Interwetten και την πρώτη σε βάρος της Λαμία στην κατηγορία. Δεν είχε νίκη στα τέσσερα προηγούμενα, με τρία από αυτά να λήγουν ισόπαλα.


Η ιστορία

Νίκες Λαμίας: 1

Ισοπαλίες: 3

Νίκες Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: 1

Γκολ: Λαμία 4 - Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα 5


Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 1

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: 0

Γκολ: Λαμία 3 - Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα 2


Στον πρώτο γύρο

06.12.2020: Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 2-0

(30’ κεφαλιά Ελευθεριάδης, 87’ σουτ Παμλίδης)


Το τελευταίο

10.03.2019: Λαμία - Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

(56’ κεφαλιά Καραμάνος – 86’ κεφαλιά Φάμπρι Κάστρο)