Κάλεσμα προς άπαντες αποστέλλει ο πρόεδρος του Ο Στυλίδα, Τάσος Πουρνάρας και τείνει χείρα βοηθείας για τη σωτηρία της ομάδας, στη Λαϊκή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΣ, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, για να δείξει ένα άριστο πρόσωπο και να έχει μια αξιόλογη πορεία η ομάδα στη Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, χωρίς να έχει βοήθεια από κανέναν και ιδιαίτερα από τους τοπικούς φορείς.

Έτσι οδηγήθηκε στην πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης τους ΑΟΣ, που θα έχει χαρακτήρα Λαϊκής Συνέλευσης για την πόλη, όπου έχουν προσκληθεί όλοι οι ενασχολούμενοι με τα κοινά της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε λαϊκή συνέλευση καλεί ο πρόεδρος τους Α.Ο.Στυλίδας όλους τους φίλους της ομάδας λίγο πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος τους Α.Ο.Σ. Τάσος Πουρνάρας ζητάει τη βοήθεια όλων όσων αγαπούν την ομάδα να τη στηρίξουν οικονομικά.

Η λαϊκή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα στο Δημαρχείο Στυλίδας.

Στη συνάντηση θα κληθούν να παρευρεθούν  ο Δήμαρχος Στυλίδας καθώς και όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των ερχόμενων εκλογών.

Ο πρόεδρος Τ.Πουρνάρας  απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φίλους του Α.Ο.Σ.  σε μια ύστατη προσπάθεια να μπορέσει η ομάδα να καλύψει τα λειτουργικά της έξοδα και να ολοκληρώσει τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις.