Σε απολογία κλήθηκε ο Λεβαδειακός από το Πρωτοβάθμιο όργανο της Super League, λόγω έλλειψης... ballboys. 

Ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League θα βρεθεί η ΠΑΕ Λεβαδειακός, ως γνωστοποιήθηκε από την ανακοίνωση της Λίγκας. 

Ο λόγος της κλήσης αφορά το γεγονός ότι από το 60’ της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό, δεν υπήρχαν ballboys, προκειμένου να υπάρχει κανονική ροή του αγώνα κόντρα στους Αγρινιώτες. 

Η ανακοίνωση: 


Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή, 22-2-2019 και ώρα 13:00, την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 21η αγωνιστική. Αναλυτικά: 

Α/ ΠΑΕ Λεβαδειακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/2/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/2/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Μετά το 60΄ λεπτό του αγώνα, παρατηρήθηκε καθυστέρηση επαναφοράς της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο λόγω απουσίας επαρκούς αριθμού επαναφορέων μπάλας (ballboys)» στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Παναιτωλικός. 

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ και 14 παρ. 2 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.


πηγή: ΑΠΕ