Παραμένοντας στη δίνη ενός δύσκολου προγράμματος, ο Λεβαδειακός προσπαθεί να μαζέψει βαθμούς από όπου μπορεί, μήπως και προλάβει να σώσει την παρτίδα.

Η νίκη επί του Άρη, έστω και αν είναι η μοναδική στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, έδωσε ελπίδες για τη συνέχεια. Η πολυτέλεια να περιμένει θεωρητικά ευκολότερα παιχνίδια δεν υπάρχει και θα ήθελε πολύ να επαναλάβει το περσινό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό. Τη νίκη με 3-2 δηλαδή τον Γενάρη του 2018.

Είναι και η μοναδική νίκη του Λεβαδειακού στα τελευταία 12 μεταξύ τους και μοναδική στα τελευταία έξι στην έδρα του. Είναι και το μοναδικό παιχνίδια από τα τελευταία εννέα μεταξύ τους, που ο Λεβαδειακός έχει σκοράρει!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο Αγρίνιο, αφού είχε ξεχάσει τις νίκες εκτός έδρας. Είχε κερδίσει τα δύο πρώτα του σε Ξάνθη και Λάρισα, ενώ τώρα πηγαίνει στη Λιβαδειά για το δεύτερο από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει στη σειρά.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ξεκίνησε με πέντε νίκες το πρωτάθλημα, αλλά από τότε δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε δύο διαδοχικά παιχνίδια!

Η πέμπτη θέση, όπου έχει εγκατασταθεί από την 12η αγωνιστική είναι πλέον επισφαλής, ενώ παράλληλα βλέπει να πλησιάζει και τον Ατρόμητο στην τέταρτη.


Η ιστορία

Νίκες Λεβαδειακού: 5

Ισοπαλίες: 5

Νίκες Παναθηναϊκού: 25

Με γηπεδούχο το Λεβαδειακό

Νίκες Λεβαδειακού: 4

Ισοπαλίες: 3

Νίκες Παναθηναϊκού: 10

Στον πρώτο γύρο

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018, 19.00

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 3-0

(5' σουτ Καμπετσής, 44' σουτ Χατζηθεοδωρίδης, 90' σουτ Γιόχανσον)