Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο ΑΟ Λαμίας στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (13/10) στο "Χαλκιοπούλειο" στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Pre League.

Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη επιβλήθηκε με 4-0 του ΖΑΟΝ στα σετ (25-20, 25-17, 25-21) ενώ κατόπιν συνεννόησης των δύο ομάδων, παίχθηκε και 4ο σετ, με τις γηπεδούχες να επικρατούν και σε αυτό (25-20), δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρεμιέρα της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στα Βριλήσσια εκτός έδρας.

Ο έμπειρος τεχνικός δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα και στο τελευταίο φιλικό προκειμένου να βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματά του μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της φετινής σεζόν.

Η εικόνα του ΑΟΛ ήταν θετική και τα όποια λάθη έγιναν μπορούν να διορθωθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς αφού η ομάδα καταφέρει να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να βελτιώσει κι άλλο την απόδοση της, που είναι άλλωστε και ο στόχος της τεχνικής ηγεσίας.

Τα σετ: 25-20, 25-17, 25-21, 25-20

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Η. Αγγέλης): Σαββίδου, Φαλέγκα, Τσιλαλή, Κιουτσιούκη, Μπούκουρα, Μάρκου, Καϊμάκη, Πανοπούλου, Υφαντή, Κόμνου, Παπαμίχου, Κλέτσα, Τσιούμα, Κίσσα.