Τους αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων- Νεανίδων, Νέων Ανδρών  - Γυναικών και το Κύπελλο Under 14 - Under 21, θα φιλοξενήσει η πόλη μας το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, αντίστοιχα, στο Κλειστό Χαλκιοπούλειο Γυμναστήριο Λαμίας.

Ο Δήμος Λαμιέων με περηφάνια αναλαμβάνει και πάλι το ρόλο του οικοδεσπότη μιας ξεχωριστής διοργάνωσης, που αποτελεί σημείο αναφοράς για το Ελληνικό καράτε και σηματοδοτεί την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Δήμου Λαμιέων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, η οποία επιλέγει για 2η φορά τη Λαμία - μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Karate Open Series Λαμία τον περασμένο Απρίλιο - για τη διεξαγωγή του σημαντικού, για την κατάταξη των αθλητών, Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καράτε.

Η διήμερη αθλητική συνάντηση περιλαμβάνει σαράντα έξι (46) αγωνιστικές κατηγορίες από το πιο ενεργό φάσμα των αθλητών και αναμένεται να ξεπεράσει τις εννιακόσιες συμμετοχές από εκατό και πλέον αθλητικούς συλλόγους από όλη τη χώρα.

Η Λαμία, χρόνο με το χρόνο, αναδεικνύεται ως κορυφαίος προορισμός για αθλητικές διοργανώσεις προσελκύοντας αθλητές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με πολλαπλά οφέλη για το Δήμο μας.

Οι αγώνες ξεκινούν και τις δύο ημέρες από τις 10.00 π.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.