«Καμπάνα» έφαγε ο Jean-Marc Gales, επικεφαλής της Lotus, βρετανικής εταιρείας κατασκευής σπορ αυτοκινήτων, όταν τον... τσάκωσαν να υπερβαίνει σημαντικά το όριο ταχύτητας.

Οι Lotus είναι καθαρόαιμα σπορ αυτοκίνητα με αγωνιστικό χαρακτήρα και ταχύτατες επιδόσεις, όμως η εξάντληση των δυνατοτήτων τους δεν επιτρέπεται στους δημόσιους δρόμους. Το τελευταίο θα το θυμάται καλά ο επικεφαλής της μάρκας, Jean - Marc Gales, που οδηγούσε με 164 χλμ./ώρα (102 μίλια) σε δρόμο με ανώτατο όριο τα 113 χλμ./ώρα (70 μίλια) και έγινε αντιληπτός από την αστυνομία.

Το δικαστήριο χειρίστηκε με σχετική επιείκεια την περίπτωσή του και του αφαίρεσε την άδεια οδήγησης για 30 ημέρες, ενώ τον συμβούλεψαν την επόμενη φορά να δοκιμάζει τα αυτοκίνητά του στην πίστα και όχι στο δημόσιο δρόμο. Σύμφωνα με την Telegraph, οδηγούσε ένα από τα τελευταία μοντέλα της Lotus, όταν έκανε την παράβαση. Επίσης, πριν από τέσσερα χρόνια, στον ίδιο δρόμο, είχε «πιαστεί» ξανά για υπερβολική ταχύτητα, πληρώνοντας πρόστιμο ύψους 400 λιρών.