Την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τον πρώτου γύρο της Α' Φθιώτιδας στην κορυφή, σπατάλησαν τα Καλύβια, τα οποία «κόλλησαν» το απόγευμα του Σαββάτου στο 0-0 με τον Άρη στον Άγιο Κωνσταντίνο για την 13η αγωνιστική.

Παρότι οι Λαμιώτες ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, οι Λοκροί διαχειρίστηκαν πολύ σωστά το ματς και τους στέρησαν την κορυφή, «γκρεμίζοντας» τους στην 3η θέση.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, με τα Καλύβια να μπαίνουν δυνατά στην επανάληψη. Στο 54' έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν, με τον Ταμάμη να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Τσιγκόλη να πλησιάσει το γκολ, όμως ο Καραμανώλης με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του μετά από γέμισμα του Καλαμάτα.

Σταδιακά, μετά το 70ο λεπτό, ο Άρης ανέβασε την απόδοση του και ισορρόπησε. Στο 74' ο Σπυριδάκης έδιωξε σωτήρια το γύρισμα του Πασχαλίδη, μετά από ατομική ενέργεια που έκανε από δεξιά, ενώ στο 82' και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είπε «όχι» σε σουτ του Σιδέρη αυτή τη φορά.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Σπυριδάκης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και τα Καλύβια έμειναν με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του ματς. Τίποτα δεν άλλαξε πάντως από εκεί και πέρα, με το 0-0 να διατηρείτε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Θανάσης Μασιάλας): Καραμανώλης, Αφεντουλίδης, Μυλωνάς, Γιάτσας (19' Νάσιος) [78' Σαλαμούρας], Βλάχος, Σιδέρης, Δεδούσης, Σαΐτης, Πλούμπη (90'+3 Λελεντζής), Πασχαλίδης, Παπαϊωάννου.

ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασίλης Πάντος): Μακρής, Λίκο, Μάλλιος, Σπυριδάκης, Μόσχος, Καλαμάτας, Γενιτσαρόπουλος (49' Στοφόρος), Γουργιώτης, Ταμάμης, Πάντος, Τσιγκόλης (77' Τσαδήμας)


Ρεπορτάζ: Θ. Αντωνόπουλος