Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της Super League o ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της ΕΠΣΦ με σκορ 1-3 το μεσημέρι της Τρίτης 4/12.

Στο 19΄ σημειώθηκε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους μετά από σέντρα του Μπαλογιάννη από αριστερά και κεφαλιά του Γαϊτανίδη από κοντά.

Στο 32΄ η Λαμία ισοφάρισε σε 1-1 μετά από κόρνερ του Αλτάνη, ο Λαμπρόπουλος έπιασε την κεφαλιά, ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να αποκρούσει όμως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Στο 35’ ο Σταθαράς με κεφαλιά γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα του τον Μαυράδα, όμως αυτή βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσαούσης από κοντά έκανε το 1-2.

Στο 83’ ο Μπαλογιάννης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τζοβάρας στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ19 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Μαυράδας, Κουδουνάς, Ψωρογιάννης (83΄ Βλαχάκης), Σταθαράς, Μητσόπουλος, Καραγιάννης, Στεφανής (78΄ Φουσέκης), Αλτάνης, Βλαχομήτρος, Λαμπρόπουλος, Κασάπας (66΄ Καρβέλης).


Κ19 ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μανιώτης (70′ Τσιγγάρας), Χατζηστραβός (83′ Σαλαμούρας), Μπαλογιάννης, Γαϊτανίδης, Πουρναράς (46′ Τζοβάρας), Δούμτσης.


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση: