Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 8/12 στο γήπεδο της Κάτω Τιθορέας ο τοπικός Κηφισσός υποδέχθηκε την Δάφνη Λιβανατών με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2. 

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 12΄ο Σπ. Ρίζος και ο Λάγιος στο 21΄ διπλασίασε τα τέρματα για το συγκρότημα του Άγγελου Κυριάκου. Ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 35’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδάκη ενώ στο 86’ ο Φωτόπουλος έφερε το ματς στα ίσια για το τελικό 2-2. 

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 7η με 18 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σταμάτης με βοηθούς τους Καρανικόλα και Αναγνώστου.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ (Χρήστος Βέλλιος): Γκρέκας, Μιντίλι, Αποστολακόπουλος (58΄ Ζιάκας), Σκούρας (76΄ Πόρρος), Ψαρρής (65΄Singh), Omasere, Μπακλαβάς (46΄ Πανταζής), Ζιάκας, Λίκα, Παπαδάκης, Φωτόπουλος.

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (Άγγελος Κυριάκος): Πουλίτσας, Ρίζος, Τσίντζας, Λιόλιος, Καραγιάννης, Τάτσης, Μπίκος, Τσικίμης, Λάγιος, Ρίζος, Hoxha.