Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Τελευταίο σαββατοκύριακο του έτους αυτό που διανύουμε. Και τελευταίο κουπόνι της χρονιάς με παιχνίδια από Αγγλία και Ιταλία. Ας δούμε τις προβλέψεις της ημέρας.

ΤΟΤΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΛΒΣ, γκολ/γκολ (1,92).
Οι δύο ομάδες αποχαιρετούν μια χρονιά που ήταν εξαιρετική και ξεπέρασε τις προσδοκίες τους. Οι πετεινοί βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ κατάφεραν να προκριθούν και στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ από έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Πολύ καλό ήταν και για τη Γουλβς το 2018. Κέρδισαν την άνοδο στη κορυφαία κατηγορία και πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία για νεοφώτιστοι μέχρι στιγμής. Για σήμερα θα προτιμήσω το αμφίσκορο, αφού και οι δύο διαθέτουν εξαιρετικές μεσοεπιθετικές γραμμές και η Γουλβς έχει καταφέρει  να σκοράρει σε όλα σχεδόν τα εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΚΠΡ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ, 1 (1,73).
Η φόρμα των δύο ομάδων δείχνει ξεκάθαρα προς τη μεριά των γηπεδούχων. Η ΚΠΡ προέρχεται από τρεις σερί νίκες κι έχει φτάσει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη εξάδα που θα δώσει τη μάχη της ανόδου. Αντιθέτως η Ρέντινγκ κοντεύει δύο μήνες χωρίς τρίποντο και ο εφιάλτης του υποβιβασμού δείχνει να ζυγώνει απειλητικά.

ΜΙΛΑΝ - ΣΠΑΛ, 2-3 γκολ (1,97).
Τα πάντα δείχνουν ότι απόψε παίζεται το κεφάλι του Γκατούζο στον πάγκο των ροσσονέρι. Με νέα γκέλα, απλά θα κάνει πρωτοχρονιά στον ΟΑΕΔ της Ιταλίας. Προσωπικά, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη Μίλαν και γι' αυτό δεν ακουμπάω τον άσο. Θα ποντάρω σε σύνολο γκολ, αφού και οι δύο ομάδες βασίζονται κυρίως στην άμυνα και μπροστά σκοράρουν με δυσκολία.

Καλή επιτυχία.