Κοντά στην πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού του Κυπέλλου Φθιώτιδας βρίσκεται η Αταλάντη μετά το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών κόντρα στην Δάφνη Λιβανατών.

Το συγκρότημα του Μάκη Ζαχαρόπουλου επιβλήθηκε με 3-1 για την πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του θεσμού το μεσημέρι του Σαββάτου 29/12 στο εξ αναβολής παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Κωνσταντίνου. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Λάγιο στο 30’. Δυο λεπτά αργότερα η Αταλάντη πήρε το προβάδισμα με 2-1 ξανά με τον Κωνσταντίνου. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Τζιβελέκης στο 47ο λεπτό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κ. Αναγνώστου με βοηθούς τους Τσουκνίδα και Καρανικόλα 

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Παπαγεωργίου, Τσανούλας, Σακκάς, Μπάρκας, Καταραχιάς, Λυτάκης, Κλωτσοτήρας (89΄ Μπαρτζουλιάνος), Σωτηρίου (77΄ Καραμπότσης), Τζιβελέκης, Κωνσταντίνου (82΄ Κραβαρίτης), Μπουγιώτας (66΄ Ηλιόπουλος).

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (Άγγελος Κυριάκος): Πουλίτσας, Λιόλιος, Τσίντζας, Στάικος, Καραγιάννης, Τσικίμης, Μπίκος (86΄ Μακρόπουλος), Τάτσης, Λάγιος,  Ρίζος, Μακρόπουλος.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης:

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 3-1

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΤΥΛΙΔΑ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ 1-1
ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0-0
Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ 4-0

*Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 23 Ιανουαρίου.