Τελικά μόνο ο Ολυμπιακός μπόρεσε να κερδίσει την πρόκριση από τις τρεις ομάδες μας που αγωνίζονταν στις διοργανώσεις της Ουέφα. 
Η ΑΕΚ ήταν ήδη αποκλεισμένη, ενώ και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ ήταν επίσης χωρίς ουσία αφού η Τσέλσι άφησε βαθμούς στην Ουγγαρία. 
Τέλος, λοιπόν, οι όμιλοι και μέχρι να ξεκινήσουν τα νοκ άουτ σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, θα βολευτούμε με τα εθνικά πρωταθλήματα.

Ας δούμε κάποια παιχνίδια απ' το σημερινό κουπόνι.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΧΕΡΤΑ, γκολ/γκολ (1,62).
Διαφορετικοί οι στόχοι των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για να κρατηθούν στη κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στη πρώτη τετράδα, ώστε του χρόνου να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.  Η έδρα είναι το όπλο της Στουτγκάρδης, αφού εκτός δείχνει να ζορίζεται πάρα πολύ. Και παρότι έχει τη χειρότερη επίθεση της φετινής Μπουντεσλίγκα, πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να χτυπήσει την ευάλωτη άμυνα της Χέρτα σήμερα. Μια Χέρτα που έχει σκοράρει στα 9 απ' τα 10 τελευταία παιχνίδια της και θα βάλει  πολύ δυνατά τεστ στην άμυνα της Στουτγκάρδης. 

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ, 2-3 γκολ (2,02).
Εδώ δεν χρειάζεται και πολλή φιλοσοφία. Αντίπαλες οι δύο χειρότερες επιθέσεις της Πρέμιερ, εξ ου και το όβερ πληρώνει τόσο καλά. Το άντερ θα πάρει σίγουρα πολύ ποντάρισμα εδώ, αλλά η απόδοση είναι απελπιστική. Γι' αυτό θα προτιμήσω το πολύ πιο καλοπληρωμένο σύνολο 2-3 γκολ.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔ., 2 (1,80).
Η Βαγιαδολίδ έχει καλό ρεκόρ φέτος στην έδρα της, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι μέχρι στιγμής υποδέχτηκε κυρίως ομάδες μέτριας ή χαμηλής δυναμικότητας. Η μόνη ομάδα υψηλής δυναμικότητας που πέρασε απ' την έδρα της ήταν η Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε. Και πιστεύω ότι κι η Ατλέτικο είναι πολύ σκληρή για τα δόντια της Βαγιαδολίδ, γι'  αυτό ποντάρω στο διπλό.

Καλή επιτυχία.