Φτάσαμε στη τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Σήμερα κι αύριο τελειώνουν οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ και τη Πέμπτη πέφτει η αυλαία στους αντίστοιχους του Γιουρόπα. Σε κάποιους ομίλους έχουν κριθεί τα πάντα, σε κάποιους άλλους θα πέσουν κορμιά μέχρι το τέλος.
Οι προτάσεις της Τρίτης.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΠΟΡΤΟ, 1 (2,35).
Μόνο οι τούρκοι έχουν κίνητρο σ' αυτό το ματς, αφού με νίκη κλειδώνουν τη τρίτη θέση και τη συνέχεια στα νοκ άουτ του Γιουρόπα. Οι πορτογάλοι έχουν πάρει τη πρώτη θέση και δεν έχουν κανένα λόγο να σκοτωθούν απόψε, ενώ θα παραταχθούν και με αρκετούς αναπληρωματικούς.

ΜΟΝΑΚΟ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, 2 (1,75).
Οι μονεγάσκοι απογοήτευσαν φέτος στη διοργάνωση και με 1 βαθμό δεν έχουν καμία ελπίδα πλέον. Ενώ θα παραταχθούν αποδεκατισμένοι απόψε, αφού τους έχει πλήξει επιδημία τραυματισμών. Οι γερμανοί παλεύουν για τη πρωτιά με την Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν βλέπω με ποιο τρόπο θα σπάσει το διπλό εδώ.

ΜΠΡΥΖ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔ. 2 (1,67).
Κι εδώ μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι βέλγοι είναι σίγουρα τρίτοι και μόνο οι ισπανοί νοιάζονται για τη νίκη που θα τους δώσει τη πρωτιά του ομίλου. Αν και η Μπρυζ είναι σκληροτράχηλη ομάδα, νομίζω ότι η Ατλέτικο έχει και τη ποιότητα και την εμπειρία να καθαρίσει το ματς και να κόψει πρώτη το νήμα.

Καλή επιτυχία