Καλημέρα. 

Γκραν γκινιόλ η χθεσινή βραδιά με διπλή ιταλική τραγωδία στο τέλος. Η Νάπολι και κυρίως η Ιντερ αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ κι έδειξαν ότι οι ιταλικές ομάδες απέχουν ακόμα αρκετά απ' την ευρωπαϊκή ελίτ. Με εξαίρεση τη Γιουβέντους, βέβαια, η οποία είναι απ' τα μεγάλα φαβορί για να βρεθεί στον τελικό και φέτος. 

Απόψε αποχαιρετά την Ευρώπη για φέτος και η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ, αντιμετωπίζοντας τη Μπενφίκα στη Λισσαβώνα. 

Περνάμε στις επιλογές της βραδιάς.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΡΟΜΑ, όβερ 2,5 γκολ (1,80).
Οι ρωμαίοι είναι αδιάφοροι, αφού είναι σίγουρα δεύτεροι πίσω απ' τη Ρεάλ και θα παίξουν μόνο για το γόητρο. Αντιθέτως, οι Σλοβάκοι παλεύουν με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη τρίτη θέση και θέλουν τη νίκη για να οριστικοποιήσουν τη παρουσία τους στο Γιουρόπα την άνοιξη, αφού υπερτερούν των Ρώσων σε πιθανή ισοβαθμία. Περιμένω ματς με καλό ρυθμό και χωρίς πολλές σκοπιμότητες, αφού η Ρόμα δεν διεκδικεί τίποτα απόψε από βαθμολογικής πλευράς. Επομένως περιμένω και κάμποσα γκολ, ώστε να πληρωθούμε στο όβερ.

ΣΑΧΤΑΡ - ΛΥΩΝ, 1 (2,25).
Τελικός με έπαθλο τη δεύτερη θέση πίσω απ' τη Σίτυ αυτό το ματς, στο οποίο αναμένεται να πέσουν κορμιά. Η ισοπαλία ευνοεί τους γάλλους, ενώ οι ουκρανοί θέλουν μόνο νίκη. Η Λυών έχει δείξει πολύ ανθεκτική, αλλά η Σαχτάρ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και περιμένω ότι έστω και δύσκολα θα επικρατήσει απόψε και θα προκριθεί.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΑΕΚ, 1 & όβερ 2,5 γκολ (2,12).
Το ρέκβιεμ της ΑΕΚ στα φετινά ευρωκύπελλα θα παιχτεί κόντρα στη Μπενφίκα. Βαθμολογικά δεν κρίνεται απολύτως τίποτα, αφού οι λουζιτανοί είναι οριστικά τρίτοι και οι Έλληνες τέταρτοι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να προσφέρουν μια χαρά στους οπαδούς τους, αφού στα δύο προηγούμενα εντός με Μπάγερν και Αγιαξ απέτυχαν να πετύχουν κάποια νίκη. Και η ΑΕΚ δεν θέλει να τερματίσει τον όμιλο χωρίς βαθμό, γι' αυτό οφείλει να προσπαθήσει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μία ακόμα ήττα. Επειδή υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας, περιμένω ότι τελικά η Μπενφίκα θα υπερισχύσει και ότι θα σημειωθούν και μερικά γκολ που θα αρκούν για να πληρωθούμε και στο όβερ μαζί με τον άσο.

Καλή επιτυχία.