Κυριακή με αγγλικό Κλάσικο στο Άνφιλντ, χωρίς συζήτηση το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής σε όλη την Ευρώπη. Και με κάμποσα ακόμα σημαντικά παιχνίδια, ανάμεσά τους κι αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ατρόμητο στην Αθήνα.
Αυτές είναι οι κυριακάτικες προτάσεις της στήλης.

ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, 2-3 γκολ (2,00).
Σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο απ' τις καλύτερες ελληνικές ομάδες, που στοχεύουν αμφότερες να βρίσκονται εντός της πρώτης πεντάδας στο τέλος της σαιζόν. Η πρόσφατη προϊστορία στις αναμετρήσεις τους είναι γεμάτη από σκληρά κι αμφίρροπα παιχνίδια, όλα με λίγα γκολ. Μόλις ένα όβερ στις τελευταίες δεκαπέντε φορές που αναμετρήθηκαν για πρωτάθλημα και κύπελλο. Το ίδιο πάνω κάτω περιμένω να συμβεί κι απόψε και μάλλον την ίδια άποψη έχουν κι οι μπουκ, όπως βλέπω τις αποδόσεις. Επειδή το άντερ πληρώνει φιστίκια, θα προτιμήσω το σύνολο 2-3 γκολ λόγω πολύ καλύτερης απόδοσης.

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΝΑΠΟΛΙ, γκολ/γκολ (2,05).
Η Κάλιαρι μέχρι στιγμής κρατάει αήττητη την έδρα της και είναι σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. Οι Ναπολιτάνοι δεν άντεξαν στο Λίβερπουλ κι έμειναν εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα δέχονται γκολ σχεδόν σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι τους, με μοναδική εξαίρεση αυτό στο γήπεδο της Ουντινέζε. Κάτι η κούραση και η απογοήτευση απ' το ματς με τους Άγγλους, κάτι η άμυνά τους που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εκτός έδρας, οπότε περιμένω ότι και σήμερα τα δίχτυα της Νάπολι θα ματώσουν. Μπροστά, βέβαια, είναι πολυβόλο και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σκοράρουν. Το αμφίσκορο είναι πολύ πιθανό και πληρώνει πολύ καλά εδώ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ, 1 (2,30).
Και οι δύο προέρχονται από εκτός έδρας νίκες στο Γιουρόπα τη Πέμπτη. Αλλά στη φετινή Μπουντεσλίγκα η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι πολύ καλύτερη φέτος, κάτι που αποτυπώνεται και στη βαθμολογία και στα γκολ. Και περιμένω την Αϊντραχτ να δείξει και σήμερα αυτή την υπεροχή της κόντρα στη Λεβερκούζεν.

Καλή επιτυχία.