Τελευταίο Σάββατο πριν τη χριστουγεννιάτικη διακοπή ορισμένων πρωταθλημάτων. Κανονικα είχαμε  αγωνιστική και στο κωμικό ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά οι διαιτητές είχαν άλλη γνώμη. Οπότε, κάνουμε πέτρα τη καρδιά μας και πορευόμαστε χωρίς Σούπερ Λίγκα, αλλά μόνο με Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντσεσλίγκα, Καμπιονάτο, Πριμέρα κλπ.

Οι προτάσεις του Σαββάτου.

ΝΟΤΙΝΓΚΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ - ΚΠΡ, 1 (2,05).
Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη η ομάδα της Νότινγκχαμ και θέλει πάση θυσία να γυρίσει στο δρόμο των επιτυχιών, ώστε να ξαναμπει στη πρώτη εξάδα. Η ΚΠΡ προερχόταν από κακό σερί, αλλά τη προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να το σπάσει, κερδίζοντας τη Μίντλεσμπρο. Πάντως εκτός έδρας παραμένει ομάδα χαμηλών κυβικών, γι' αυτό περιμένω ότι δεν θα αντέξει σήμερα κόντρα στην ομάδα του γνωστού μας Ανσαριφάρντ.

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, 2 (1,62).
Ιστορικό ματς, αφού είναι το πρώτο της μετά-Μουρίνιο εποχής για τους κόκκινους του Μάντσεστερ. Και περιμένω ξέσπασμα απ' τους παίχτες της Γιουνάιτεντ, αφού πρέπει να αποδείξουν ότι η κακή πορεία οφειλόταν στον απολυμένο πορτογάλο κι όχι σ' αυτούς. Οι ουαλοί της Κάρντιφ παλεύουν σκλήρά κάθε παιχνίδι, αλλά πραγματικά δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα γλυτώσουν την ήττα σήμερα.

ΜΟΝΑΚΟ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ, 1 (1,95).
Ντέρμπυ ουραγών στο Σαμπιονά, αφού η προτελευταία Μονακό υποδέχεται την τελευταία και παραπαίουσα Γκινγκάμπ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν απ' τα τέλη Σεπτέμβρη να πετύχουν νίκη για το πρωτάθλημα και δείχνουν ότι μόνο με θαύμα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Αντιθέτως οι μονεγάσκοι, αν κι έχουν ακόμα πολλά προβλήματα, δείχνουν να διαθέτουν σφυγμό και θα παλέψουν σκληρά για να βγουν απ' τις θέσεις που οδηγούν στη Β' κατηγορία. Και σήμερα έχουν την ευκαιρία για ένα χρυσό τρίποντο και πιστεύω πως δεν θα τη χαραμίσουν.

Καλή επιτυχία.