Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους. 
Τελευταίο κουπόνι σήμερα πριν τη γιορτή των Χριστουγέννων. Αρκετά πρωταθλήματα διακόπτονται, αλλά θα έχουμε δράση και μέσα στις γιορτές, αφού οι Άγγλοι δεν σταματάνε και συνεχίζουν απτόητοι μέχρι τελικής πτώσεως.

Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις για απόψε.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ, γκολ/γκολ (1,90).
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Πριμέρα αυτή τη περίοδο. Αν και οι δύο αντίπαλοι έχουν διαφορετικούς στόχους, το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη και γι' αυτό δεν πρόκειται να προσπαθήσω να μαντέψω νικητή. Θα προτιμήσω να ποντάρω στο αμφίσκορο, αφού η μεν Λεγκανές σκοράρει φέτος σε όλα σχεδόν τα εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ η Σεβίλλη διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος πίσω μόνο απ' τη Μπαρτσελόνα.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΟΤΤΕΝΑΜ, όβερ 2,5 γκολ (1,75).
Αλλο ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι. Η Εβερτον είναι πολύ δυνατή φέτος στο γήπεδό της, εκεί που φέτος έχει μόλις μία ήττα σε εννιά αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Ενώ η Τόττεναμ είναι σε τρομερή κατάσταση  τον τελευταίο καιρό και ειδικά εκτός έδρας πετάει. Εδώ παίζουν πολύ δυνατά και το αμφίσκορο και το όβερ κι επιλέγω το δεύτερο λόγω καλύτερης απόδοσης.

ΜΠΟΡΝΤΟ - ΑΜΙΑΝ, 1 (1,65).
Η έδρα είναι το στήριγμα της Μπορντό φέτος, αφού εκτός δεν τα πάει καθόλου καλά. Και σήμερα καίγεται για τη νίκη, για να μη μπλέξει σε περιπέτειες στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας. Η Αμιάν πήρε μια ανάσα τη προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας την ουραγό Γκινγκάμπ, αλλά δε νομίζω πως σήμερα μπορεί να αντέξει κόντρα στη Μπορντό.

Καλή επιτυχία.