Κάποιους ο Άγιος Βασίλης τους επισκέπτεται αύριο, ανήμερα Χριστουγέννων, και κάποιους παραμονές Πρωτοχρονιάς…

           Στη Λαμία όμως, ο Άγιος Βασίλης τρέχει μαζί μας για φιλανθρωπικό σκοπό!

        Ο 3ος αγώνας Δρόμου SantaRunkids «Λατρεύω Λαμία Λ2» επιστρέφει για να γεμίσει το κέντρο της πόλης μικρούς και μεγάλους Αγιοβασίληδες για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00. Στην έναρξη και στη λήξη του Αγώνα θα υπάρχουν κουμπαράδες για να στηρίξουμε τα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη.

«Σας περιμένουμε όλους να περπατήσουμε το δρόμο της προσφοράς.

Τρέχουμε, μικροί και μεγάλοι, για να στηρίξουμε το Ορφανοτροφείο Θηλέων

         Η διαδρομή του 3ου SantaRunkids «Λατρεύω Λαμία Λ2» ξεκινά από το Δημοτικό Θέατρο, διασχίζει την Πλατεία Ελευθερίας, περνάει από τη Ρήγα Φεραίου και τερματίζει στην πλατεία Πάρκου μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και απλή διαδρομή ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, μαζί με τους φίλους τους ή με όλη την οικογένειά τους!

         Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς να υπάρχει χρονόμετρο και συναγωνισμός, παρά μόνο καλή διάθεση. Ακόμα και αν δεν έχετε στολή Αϊ Βασίλη δεν πειράζει! Ένα κόκκινο σκουφάκι είναι αρκετό για να πάρετε μέρος και να ανακαλύψετε γιατί τρέχει ο Αϊ Βασίλης.

«Λατρεύω Λαμία Λ2» σημαίνει

αγαπώ τη Λαμία, προσφέρω στη Λαμία, φροντίζω τη Λαμία.

Ας στείλουμε λοιπόν στον καινούριο χρόνο, όλοι μαζί,

ένα θετικό μήνυμα αγάπης για την πόλη μας!

         Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 22310 20767 (απογευματινές ώρες) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση lamiasantarun2018@gmail.com.