Στην ΕΡΑ Σπορ και στον Άγγελο Στίμο μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργίας Παπαϊωάννου. Μεταξύ άλλων είπε:

Για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, τις μεγάλες ΠΑΕ και την ΕΠΟ:
"Αισθάνομαι ότι οι μεγάλες ομάδες κοιτούν τα συμφέροντά τους και λίγο τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο ως σύνολο. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει προσπάθειες αλλά γυρίζουμε στα ίδια. Οι μεγάλες ομάδες κοιτούν να βάζουν στο χέρι την ΕΠΟ και να διοικήσουν το ποδόσφαιρο. Κάποιες το έχουν καταφέρει, κάποιες όχι. Με την ΕΠΟ κερδίζουν την εύνοια της διαιτησίας και σε θέματα ποδοσφαιρικά. Την ΕΠΟ την εκλέγουν οι ΕΠΣ. Παίρνουν τις ΕΠΣ. Οι ΕΠΣ πάνε με το δυνατό. Έχει γίνει μια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια αλλά δε φτάνει."

Για τη δική του παρουσία στο ποδόσφαιρο:
"Είμαι στο ποδόσφαιρο δέκα χρόνια. Δε ξέρω αν αξίζει τον κόπο να τρώμε τα λεφτά μας, να κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα και να μην το ευχαριστιέσαι. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να τρώω τα λεφτά μου σε αυτόν το χώρο. Καταντήσαμε να έχουμε ασφάλεια επειδή ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Υπάρχει απογοήτευση. Μου περνάει από το μυαλό να τα παρατήσω. Κάθε μέρα χαλιέμαι. Το τελευταίο που με χάλασε είναι το πρόγραμμα του κυπέλλου. Γνωρίζεις κάποιον στον ΟΤΕ θα σε βάλει ποιo μπροστά, γνωρίζεις κάποιον στην ΕΠΟ θα τα μαγειρέψει. Τα λέω και μπορεί να με καλέσουν και είναι υψηλά τα πρόστιμα."

Για τη διαιτησία:
"Πιστεύω μήπως κάτι γίνει με το VAR. Aφού υπάρχουν τόσα προβλήματα με τη διαιτησία γιατί δεν κάνουμε κλήρωση; Ξένους διαιτητές θα έπρεπε να βάζουν στους ουραγούς. Το πρωτάθλημα έχει ξεκαθαρίσει που πάει και δίκαια να το πάρει η ομάδα που είναι πρώτη."

Για τα τηλεοπτικά και τη Super League:
"Οι μεγάλοι μας ξέχασαν. Πήραν από μία – δύο ομάδες που ήθελαν μαζί τους κι εμείς μείναμε στο ράφι. Ευτυχώς ο Βασιλειάδης πήρε τη γενναία απόφαση και πήγαμε στην ΕΡΤ. Οι μεγάλοι δε θέλανε να κλείσουν οι άλλες ομάδες για να τις έχουν του χεριού τους."

Για το στοίχημα:
"Δε νομίζω ότι επηρεάζει τη Super League. To στοίχημα επηρεάζει τις μικρότερες κατηγορίες όπου υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. "