Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας στο γήπεδο της Αταλάντης, η τοπική ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον σκληροτράχηλο Κεραυνό Αγίου Γεωργίου.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας είχαν δοκάρι με τον Κωνσταντίνου στο 20’ χωρίς όμως να μπορέσουν να σκοράρουν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Με το παιχνίδι αυτό οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 11η με 11 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Χανής με βοηθούς τους Καρανικόλα και Κακλή. 

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μερμίγγης, Τσανούλας (69΄ Καταραχιάς), Σακκάς, Μπάρκας, Σωτηρίου, Λυτάκης, Κλωτσοτήρας, Κραβαρίτης, Μπουγιώτας (85΄ Καραμπότσης), Κωνσταντίνου, Μιχαήλ (58΄ Τζιβελέκης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Τάκης Καρακούσης): Γιολδάσης, Κουτσούμπας, Κουκοφύκης, Λυτάκης, Κοτρώνης (80΄ Γιώτης), Δάμπασης (88΄ Κατσαρέλης), Καμπούρης (56΄ Κυριτσόπουλος), Καλύβας, Τσοτσος (46΄ Δημητρόπουλος), Χανής, Pacani

Μάλιστα οι ιθύνοντες του Κεραυνού μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους από την εμφάνιση της ομάδας και το αποτέλεσμα ενώ παράλληλα εξαίρουν τόσο τη φιλοξενία της Αταλάντης όσο και την διαιτητική τριάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγίου Γεωργίου:

"Με το δεξί ο Κεραυνός για το 2019 στην πρεμιέρα β γύρου. Σουπερ εμφάνιση και 0-0 εκτός έδρας στην πρωτοπόρο Αταλάντη. Μεγάλη εμφάνιση, τρομερό δέσιμο των νέων μεταγραφών, κατάθεση ψυχής των παλαιών, τους ευχαριστούμε όλους παίζουν για την Φανέλα. Άψογη φιλοξενία των ανθρώπων της Αταλάντης, ευχόμαστε επίτευξη των στόχων της. Άριστη η διαιτησία, Χανή, Καρανικόλα, Ιφ. Κακλή. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία"