Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Με χιόνια, βροχές και παγωνιές μας αποχαιρέτησε το 2018 και με τον ίδιο τρόπο μας μπήκε το 2019. Ηρθε κι εδώ πολύ όψιμα η αμερικάνικη μόδα να βαφτίζουμε τις κακοκαιρίες κι έτσι τις τελευταίες ημέρες μπλέξαμε τα μπούτια μας με τον Ραφαήλ, τον Τηλέμαχο, την Υπατία και κάμποσους ακόμα. 
Ας αφήσουμε όμως τους χιονιάδες και τους τυφώνες κι ας περάσουμε να δούμε κάποια παιχνίδια απ' το σημερινό κουπόνι. 

ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΠΛΥΜΟΥΘ, 1 (2,10).
Στη δέκατη θέση βρίσκεται η Σάουθεντ και απέχει το ίδιο τόσο απ' τις θέσεις που διεκδικούν άνοδο όσο κι απ' αυτές που στέλνουν τις κατόχους τους στα τάρταρα της Λιγκ 2. Αν και είναι αρκετά ασταθής στο γήπεδό της, πιστεύω πως η Πλύμουθ είναι πολύ αδύναμη εκτός έδρας και προσφέρεται για ένα πολύτιμο τρίποντο. 

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ, 1 (1,91).
Επανεκκίνηση της ελληνικής λίγκας μετά την απεργία των διαιτητών κι εδώ έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για τη παραμονή τους. Τη περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Ριζούπολης κατάφερε να πετύχει επιτέλους τη πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά απόψε νομίζω πως δεν έχει τύχη στη πολύ δυνατή έδρα της Λάρισας. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, 2-3 γκολ (2,00).
Εδώ έχουμε αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που εντυπωσίασαν στον πρώτο γύρο κι έχουν φιλοδοξίες εξόδου στην Ευρώπη. Συμπαγείς και οι δύο στα μετόπισθεν, επομένως δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα ξεφύγει ψηλά το σκορ σ' αυτό το παιχνίδι. Το σύνολο 2-3 είναι σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή.

Ταμείο στις 970 μονάδες.

Καλή επιτυχία.