Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2019 η ομάδα των Καλυβίων η οποία επιβλήθηκε με 3-0 της Προοδευτικής Λάρυμνας στο παιχνίδι που διεξήχθη στο “Αλέκος Παπαγεωργίου” το Σάββατο (12/1) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και πρώτης του β' γύρου του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας. 


Το παιχνίδι έγινε υπό δύσκολες συνθήκες με τον αγωνιστικό χώρο να είναι πολύ βαρύς αφού είχε κρατήσει πολύ νερό από τη συνεχόμενη βροχή που επικρατούσε στην πόλη της Λαμίας από το απόγευμα της Παρασκευής (11/1) και δυσκόλευε αφάνταστα την προσπάθεια και των 22 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό σε τόσο δύσκολες συνθήκες, με κίνδυνο ακόμη και της σωματικής τους ακεραιότητας. 


Πάντως τα Καλύβια, κατάφεραν να πάρουν μία ακόμη σημαντική νίκη και να προσθέσουν τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή τους και να φτάσουν τους 31 βαθμούς και παραμένουν στο -2 από την πρωτοπόρο Αταλάντη, που πέρασε με νίκη από τον Μώλο και παρέμεινε στην κορυφή με 33 βαθμούς. 

Η ομάδα του Βασίλη Πάντου πέτυχε και τα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα μέσα σε ένα εικοσάλεπτο, όπου είχε καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό της. 


Το φιλμ του αγώνα: 

Α' ΜΕΡΟΣ

6' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσση, ο Μακρής έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. 
23' Σουτ του Ταμάμη, λίγο άουτ. 
30' Σουτ του Τσιγκόλη, μπλόκαρε ο Κουτρομάνος.
39' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Προοδευτική Λάρυμνας, όταν από λάθος του Στοφόρου, η μπάλα έφτασε στον Ρούσση και αυτός έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να περνά μόλις άουτ. 
41' Σουτ του Τσιγκόλη, η μπάλά “κόλλησε” στα νερά και ο Κουτρομάνος μπλόκαρε. 
43' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταμάμη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. 


Β' ΜΕΡΟΣ

53' 1-0 για τα Καλύβια με σουτ του Τσιγκόλη μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε και σε σώματα, κατέληξε στα δίχτυα του Κουτρομάνου. 
61' 2-0 για τα Καλύβια. Ο Μάλλιος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με τον Ταμάμη να κάνει ωραία γυριστή κεφαλιά και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. 
73' 3-0 για τα Καλύβια, με γκολ του Μάλλιο μετά από πολύ ωραία προσωπική ενέργεια.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καλύβια: Μακρής, Λίκο (77' Λίκος), Μάλλιος, Κολόκας Δ., Μόσχος, Καλαμάτας, Στοφόρος (67' Γενιτσαρόπουλος), Πάντος, Ταμάμης, Γουργιώτης, Τσιγκόλης


Προοδευτική Λάρυμνας: Κουτρομάνος, Γκερπινής, Δάρρας Κ., Ντελής, Μαυροδήμος, Παπαδημητρίου, Πρίφτι, Κηρολίβανος (63' Ματίας Ντα Σίλβα), Ρούσσης (76' Cilas), Γκριτζάπης (81' Σταματάκης), Δάρρας Α.


Δείτε φωτογραφίες:




























Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες:Κώστας Ιωάννου