Συναρπαστικό παιχνίδι σε απόδοση και εξέλιξη, με αγγλικό σκορ, όπου η τυπικά φιλοξενούμενη Θύελλα Ροδωνιάς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε σπουδαία νίκη και πάτησε στηνη κορυφή του 2ου ομίλου της Β' Κατηγορίας Φθιώτιδας.

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, από τις οποίες δεν φαινόταν καθόλου η διαφορά που έχουν στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά τη νίκη στην ομάδα του την έδωσε η κλάση ενός παίκτη, που με δύο απευθείας κτυπήματα φάουλ πέτυχε τα δύο τελευταία καθοριστικά τέρματα, που ταυτόχρονα έδωσαν στη ΘΥΕΛΛΑ και την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα. 

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ κοντινό του Ε. Μπακοστέργιου, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Ραπανάκη. 
Στο 20΄απείλησαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι παίκτες της Ροδωνιάς με κοντινή κεφαλιά του Σύρου, αλλά και εδώ η κεφαλιά κατέληξε άουτ. 
Στο 26΄οι παίκτες της Ομβριακής θα χάσουν σπουδαία ευκαιρία με τον Γκόσντα, αλλά το πλασέ του απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ ο Ραπανάκης. 
Καλό και δυνατό σουτ του Κιτσου στο 28΄ για τη Ροδωνιά, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε δύσκολα. Στο 30΄είχαμε το 0-1 για τη Ροδωνιά, όταν ο Καλαντζής έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Σκαρής με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 
Νέα ευκαιρία για την Ομβριακή στο 38΄με τον Γκόσντα και πάλι , ο οποίος ξέφυγε από αριστερά και προσπάθησε να πλασάρει το Ραπανάκη, αλλά ο τερματοφύλακας της Ροδωνιάς πάλι με τα πόδια έβγαλε τη μπάλα κόρνερ. Το ημίχρονο έκλεισε με δυνατό σουτ του Σύρου, αλλά ο τερματοφύλακας της Ομβριακής έβγαλε τη μπάλα κόρνερ.


Το Β΄ημίχρονο επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις, αφού είχε συναρπαστική εξέλιξη. Και ενώ οι της Ροδωνιάς μόλις στο 47΄έκαναν το 0-2 με δυνατό σουτ του Ζαγγανά Η., μέσα από την περιοχή από πάσα του Καλαντζή και πάλι, οι παίκτες της Ομβριακής μείωσαν στο επόμενο λεπτό(48΄), σε 1-2 με κοντινό πλασέ του Γκαρίλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη απόκρουση του Ραπανάκη, σε σουτ συμπαίκτη του. 
Και στο 54΄ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του και με εύστοχη εκτέλεση ισοφάρισε σε 2-2. Από το σημείο εκείνο και μετά το ματς δεν προσφερόταν για καρδιακούς. 
Έτσι είχαμε στο 75΄ο Σχουλής με αριστερό σουτ και καταπληκτική εκτέλεση απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα, κυριολεκτικά στο αριστερό παραθυράκι της εστίας της Ομβριακής, κάνοντας το 2-3. 
Οι παίκτες της Ομβριακής όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έτσι στο 82΄και αυτοί με απευθείας εκτέλεση μακρινού φάουλ του Δούκα, ισοφάρισαν σε 3-3! Και ενώ φαινόταν πως το παιχνίδι θα τελείωνε με αυτό το σκορ, ήρθε ο «μετρ» του είδους ο Σχουλής και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, να στείλει τη μπάλα στο άλλο παραθυράκι της εστίας της Ομβριακής για να κάνει το τελικό 3-4.


Αναλυτικά
25' 0-1, Σκαρής με σουτ
47' 0-2, Ζαγγανάς Η. με σουτ
48' 1-2, Καρυώτης με σουτ
55' 2-2, Γκαρίλας (πέν.)
76' 2-3, Σχουλής με φάουλ
88' 3-3, Δούκας με φάουλ
90'+4' 3-4, Σχουλής με φάουλ

Οι συνθέσεις των ομάδων

Όμβρος Ομβριακής
Χίντα, Δούκας, Σταυρόπουλος (84' Σύρος Μ), Ευαγγελόπουλος, Μπακοστέργιος Δ,
Καρυώτης, Ζάντζας, Σαϊτης, Μπακοστέργιος Ε, Γκαρίλας, Γκόσντα.

Θύελλα Ροδωνιάς (Π. Παλιούρας)
Ραπανάκης, Ζαγγανάς Ν, Παναγιωτόπουλος, Γεωργαλής, Κότσαλης,
Κίτσος, Σχουλής, Καλαντζής (77' Ντζιαβίδας),  Σκαρής, Ζαγγανάς Η (66'Αμούντζιας), Σύρος.



photos: Γ. Ντζιαβίδας