Σε τέσσερις προσθήκες προχώρησε ο Απόλλων Μακρυχωρίου λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, για την ενίσχυση της ομάδας στο Β' Γύρο του Πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Συγκεκριμένα επέστρεψε στην ομάδα ο έμπειρος επιθετικός, Σωτήρης Κόκκινος, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα εξάμηνο παρουσίας του στον ΑΟ Σελλάνων (3 γκολ).

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη επιθετική γραμμή του Απόλλωνα.
Άλλωστε, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις από την θητεία του στους "κυανόλευκους" την περσινή σεζόν (2017-18), όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην παρθενική τους άνοδο στη Γ' Εθνική, με τα 24 τέρματα που σημείωσε.
Ο Σωτήρης Κόκκινος εκτός από τον Απόλλων Μακρυχωρίου και τον ΑΟ Σελλάνων, στο παρελθόν φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας του ΑΟΚ και του Ατρόμητου Παλαμά.
Μάλιστα, με τον Ατρόμητο Παλαμά αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Α' ΕΠΣΚ την αγωνιστική περίοδο 2015-16 (23 γκολ).

Επίσης αποκτήθηκαν οι Κωνσταντίνος Καρβούνης, Φάνης Τσιάτας και Χρήστος Γκίκας.

Ο Κωνσταντίνος Καρβούνης είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στο πρώτο μισό της σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ΑΣΑ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ Κ-20, Δωτιέα Αγιάς, Χανιά, Ολυμπιακό Βόλου και Παναργειακό.

Ο Φάνης Τσιάτας είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Το καλοκαίρι αποκτήθηκε από την ΑΣΑ και έμεινε ελεύθερος μετά την απόσυρση των "κιτρινόμαυρων".

Ο Χρήστος Γκίκα είναι 20 ετών αγωνίζεται ως δεξί μπακ - χαφ και στο πρώτο μισό φόρεσε τα χρώματα της Φλωριάδας.


πηγή: karditsasport