Ο Χερόνιμο Μπαράλες, το πήρε πάνω του και με δυο γκολ, έδωσε σπουδαία νίκη στη Λαμία, 2-1 επί του ουραγού Απόλλωνα. Τεράστια βαθμολογική «ανάσα» για το συγκρότημα του Μάκη Χάβου, που πλέον βρίσκεται στη 10η θέση με 20 βαθμούς.


Το φιλμ της αναμέτρησης

Α΄Μέρος
2' Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Ντούρσο από πλάγια δοκίμασε το πόδι του, με τη μπάλα να περνάει εκατοστά έξω από τα δοκάρια του Μελίσσα.

12' ΓΚΟΟΟΟΛ για τη Λαμία! Ο Μπαράλες γύρισε ωραία στην περιοχή, απέφυγε την πίεση του Βαφέα και με διαγώνιο σουτ, άνοιξε το σκορ.

18' Γκολ για τον Απόλλωνα! Ο Ελ Χέλβε έκανε ωραίο κατέβασμα και ντρίπλα και με ωραίο τελείωμα από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Μελίσσα για το 1-1. 

22' ΠΕΝΑΛΤΙ για τη Λαμία! Ο Μπερτόλιο μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, ο Κύριας τον κράτησε και ο κύριος Σέζος καταλόγισε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαράλες, που ήταν ψύχραιμος, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στη Λαμία! 

32' Ωραία προσπάθεια του Τομάς για τον Απόλλωνα, όμως υπό την πίεση του Αντέντζο, δεν κατάφερε να σουτάρει.

38' Δυνατό σουτ του Δημούτσο από το όριο της περιοχής, μπλόκαρε ο Χουάντερσον.

43' Τρομερό σουτ του Δημούτσου μέσα από την περιοχή, σε κόρνερ ο Χουάντερσον

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, με τη Λαμία να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Β' Μέρος
50' Μακρινό σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Χουάντερσον.

54' Καλό σουτ του Ακόστα, όμως ο Μελίσσας μπλόκαρε σταθερά.

90' Καλή προσπάθεια του Ναζλίδη, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, με τη Λαμία να φτάνει σε μεγάλη νίκη, χάρις στα 2 γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες.

Λαμία: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο (85' Τομάς), Καραμάνος, Πίτι (61΄Επστάιν), Δημούτσος, Σκόνδρας (46' Μπουλούλης), Βάντερσον.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Οριουέλα, Κύργιας, Βαφέας, Γκίνο (58' Γαρουφαλιάς), Μπετινέλι, Ακόστα (70' Ναζλίδης), Ντεφεντερίκο (46' Ναδάλες), Στάθης, Ντούρσο, Ελ Χέλβε.



Φωτογραφία: Reporter Images
*Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ από όσα έγιναν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.