Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην διαλεύκανση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου, ενώ εμφανίστηκε επιφυλακτικός στο αν οι διαιτητές θα σταματήσουν την αποχή, σημειώνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στον Βαγγέλη Γραμμένο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη:

Για τις πληροφορίες για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης κατά Τζήλου:
«Η Αστυνομία έχει πέσει με όλες τις δυνάμεις της πάνω από την υπόθεση και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε για πρώτη φορά διαλεύκανση υπόθεσης. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Κρατάμε χαμηλά τους τόνους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα περάσουν τα συστήματα που θέλουν να μας φέρουν σε συνθήκες Κολομβίας. Αν αποκλείσουμε τους κάφρους από τα γήπεδα, όλα γίνονται».

Για το αν πιστεύει ότι οι διαιτητές θα σταματήσουν την αποχή:
«Δεν μπορώ να εκφέρω ακόμα άποψη. Πρέπει πρώτα να ακούσουμε τους διαιτητές. Αυτό είναι το σημαντικό. Η επίθεση στον Τζήλο ήταν η “κορυφή του παγόβουνου”. Είναι ένα σύστημα με πολλά προβλήματα. Γίνεται το πανηγύρι των τρελών. Πρέπει να συζητήσουμε ουσιαστικά. Είμαι επιφυλακτικός. Θα δούμε τι θα γίνει.

Θα είναι ενδιαφέρουσα η συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου. Θα φανεί αν θα πάμε για να λύσουμε τα προβλήματα ή η παρουσία μας θα είναι μόνο για κοινωνικούς λόγους..

Πάντως, έχω εμπιστοσύνη στον Βαγγέλη Γραμμένο. Είναι ένας δημοκράτης άνθρωπος που θέλει να αφήσει το στίγμα του, όμως τα προβλήματα είναι πολλά, ενώ είναι αρκετές οι πιέσεις που δέχεται».