Καλημέρα. Σε αντίθεση με χθες, σήμερα διεξάγονται πολύ σπουδαία παιχνίδια σε κάμποσα πρωταθλήματα. Στα καθ' ημάς ξεχωρίζει η πολύ δύσκολη έξοδος του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο το ντέρμπυ του Λονδίνου ανάμεσα σε Τόττεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλέβει τη παράσταση.

Οι προτάσεις της Κυριακής.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ, γκολ/γκολ (1,73).
Καίγονται για τη νίκη οι δύο αντίπαλοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Οι γηπεδούχοι έχουν μπλέξει για τα καλά στη μάχη του υποβιβασμού και μία νέα αποτυχία σήμερα θα φέρει ακόμα περισσότερη γκρίνια στις τάξεις τους. Ενώ οι σεβιλλιάνοι θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν εντός της πρώτης τετράδας. Ανοιχτό σε όλες τις προβλέψεις το παιχνίδι αυτό και δεν είναι δυνατόν να ποντάρω σε καμία ομάδα για νικήτρια. Αντιθέτως, θεωρώ εξαιρετικά πιθανό το αμφίσκορο, μιας και οι δύο αντίπαλοι διαθέτουν σπουδαίες μονάδες στη γραμμή πυρός.

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ, 2-3 γκολ (2,02).
Πρώτο σοβαρό τεστ για τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Πρίγιοβιτς, που πλέον είναι κάτοικος της αραβικής χερσονήσου. Ο Αστέρας δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν στην έδρα του, γι' αυτό άπαντες περιμένουν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και σήμερα. Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι σημειώθηκαν 5 γκολ και ήταν η μοναδική φορά που σε αναμέτρηση αυτών των δύο στη Τρίπολη σημειώθηκαν πάνω από 3 γκολ. Το σύνολο 2-3 είναι το αγαπημένο τους κι αυτό περιμένω κι απόψε.

ΜΑΡΣΕΪΓ - ΜΟΝΑΚΟ, 1 (1,67).
Μόνο η Παρί έχει περάσει με διπλό φέτος απ' το γήπεδο της Μαρσέιγ. Μπορεί να είναι πεσμένη η ομάδα του Μήτρογλου φέτος, αλλά η έδρα της παραμένει το μεγάλο της όπλο και η αποκαρδιωτική Μονακό θα έχει ένα βουνό απόψε μπροστά της.

Ταμείο στις 959,10 μονάδες.

Καλή επιτυχία.