Καλημέρα. Χωρίς Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ το κουπόνι έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της γοητείας του. Κάτι κύπελλα και Λιγκ Καπ και φιλικά ομάδων δεν καλύπτουν με τίποτα το κενό. Τουλάχιστον έχουμε επανεκκίνηση της Μπουντεσλίγκα από αυτή τη βδομάδα, οπότε πληθαίνουν οι επιλογές των παιχτών.
Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις.

ΝΤΕΡΜΠΥ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ, 1 (1,75).
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν δικαιολογεί αυτή την απόδοση στον άσο, που κανονικά θα έπρεπε να πληρώνει αρκετά λιγότερο. Ομως η Ντέρμπυ έχει φέρει τέσσερις σερί ισοπαλίες στο γήπεδό της κι αυτό δίνει κάποιες ελπίδες στη Ρέντινγκ, ότι μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Αλλά η ψυχρή πραγματικότητα λέει ότι οι φιλοξενούμενοι είναι μια ομάδα με πολλά προβλήματα και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Δε νομίζω πως η Ντέρμπυ θα βρει καλύτερη ευκαιρία, για να σπάσει το σερί των εντός έδρας ισοπαλιών.

ΟΥΕΣΚΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔ., 2 (1,70).
Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί στη βαθμολογία και κυνηγούν ένα θαύμα πλέον, αφού απέχουν 10 βαθμούς απ' τη σωτηρία. Ενώ είναι πολύ αδύναμοι στην έδρα τους, εκεί που έχουν μόλις μία νίκη φέτος. Οι μαδριλένοι δεν έχουν περιθώρια γκέλας, αφού η Μπαρτσελόνα δεν αναμένεται να προβληματιστεί ιδιαίτερα απ' τη Λεγκανές, επομένως κι αυτοί θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην Ουέσκα για να παραμείνουν σε απόσταση βολής για τον τίτλο.

ΜΟΝΑΚΟ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ, 1 (2,08).
Και οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Αλλά απόψε θα δώσω τον πόντο μου στους μονεγάσκους, που είναι η ομάδα που κινείται πιο δραστήρια απ' όλες στο μεταγραφικό παζάρι στη Γαλλία και δείχνει αποφασισμένη να γυρίσει το χαρτί υπέρ της.

Ταμείο στις 949,30 μονάδες.

Καλή επιτυχία.