Η βδομάδα που πέρασε ανήκε δικαιωματικά στον Στέφανο Τσίτσιπα, τον έλληνα άσο του τέννις που έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς του αυστραλιανού Οπεν κι ανάγκασε τους έλληνες να αρχίσουν να μαθαίνουν πράγματα για το άθλημα της αντισφαίρισης. Φοβερός ο πιτσιρικάς, που δείχνει να έχει τεράστιο μέλλον και θα μας καθηλώσει πολλές φορές μπροστά στη τηλεόραση τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα, πάντως, έχουμε ποδοσφαιρική δράση και πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις για ποντάρισμα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ, 1 (1,64).
Η Μπορούσια είναι η μοναδική ομάδα στη φετινή Μπουντεσλίγκα που έχει 100% στην έδρα της, ως τώρα. Επίσης έχει τη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, μαζί με Ντόρτμουντ και Λειψία. Η Αουγκσμπουργκ χαροπαλεύει και ίσα που κρατιέται πάνω απ' την ζώνη υποβιβασμού, αλλά θα χρειαστεί να χύσει πολύ ιδρώτα για να κρατηθεί στα σαλόνια και να μην φουντάρει. Οι δύο αντίπαλοι δείχνουν να απέχουν πολύ σε δυναμικότητα και σε φόρμα και πιστεύω πως τα πουλάρια της Γκλάντμπαχ θα καλπάσουν σε άλλη μία νίκη σήμερα.

ΓΚΟΖΤΕΠΕ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ, 2 (2,35).
Η καλύτερη πελάτισσα της Γαλατά είναι η Γκοζτέπε, αφού την έχει κερδίσει οχτώ φορές απ' τις εννιά που έχουν αναμετρηθεί. Και οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή την εποχή, κάτι που αποδεικνύεται κι από τα 10 γκολ που έχουν πετύχει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Εστω και δύσκολα, περιμένω ότι η Γαλατασαράι θα κερδίσει απόψε και θα παραμείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπασακσεχίρ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ, 1 (2,25).
Επαρχιακό ντέρμπυ ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που έχουν βλέψεις για έξοδο στην Ευρώπη. Οι αγρινιώτες είναι πολύ δυνατοί στο γήπεδό τους, εκεί που έχουν μόλις μία ήττα για το πρωτάθλημα κι αυτή ήταν τον Αύγουστο. Και είναι και πιο ξεκούραστοι απ' τους αντιπάλους τους, αφού δεν είχαν υποχρεώσεις για το Κύπελλο, ενώ αντιθέτως οι ξανθιώτες έδωσαν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό πριν τρεις μέρες. Πιστεύω πως ο Παναιτωλικός έχει καλές πιθανότητες απόψε και θα του δώσω την ψήφο μου.

Ταμείο στις 979 μονάδες.

Καλή επιτυχία.