Καλημέρα. 

Σαν φαΐ χωρίς αλάτι είναι το κουπόνι, όταν λείπει η Πρέμιερ Λιγκ. Το Κύπελλο Αγγλίας είναι σαν γενόσημο χάπι και δεν καλύπτει το κενό. 

Τελευταία Κυριακή του Γενάρη σήμερα, χωρίς κάποιο μεγάλο ματς στο πρόγραμμα. Τι να κάνουμε, υπομονή μέχρι τη Τρίτη και τη Τετάρτη που έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ελλάδα και Αγγλία.

Οι κυριακάτικες επιλογές της στήλης.

ΛΑΜΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, 2-3 γκολ (2,00).
Η Λαμία συνεχίζει στα βήματα που τη δίδαξε ο Μπάμπης Τεννές, στο δόγμα που λέει ότι καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει εξαιρετική αμυντική επίδοση στην έδρα της, αλλά έχει επίσης και τραγική επιθετική συγκομιδή. Οι περιστεριώτες εκτός έδρας παίζουν πάντα με σφιχτή άμυνα και σχεδόν ποτέ δεν αφήνουν το σκορ να ξεφύγει. Η απόδοση στο άντερ είναι μόνο για γέλια, γι' αυτό θα επιλέξω το σύνολο 2-3 γκολ.

ΤΟΡΙΝΟ - ΙΝΤΕΡ, γκολ/γκολ (1,81).
Η Γκρανάτα έχει εξαιρετικό ρόστερ και την αδικεί η έως τώρα βαθμολογική της θέση. Και στην έδρα της έχει σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα. Αλλά και οι νερατζούρι σκοράρουν με ευκολία εκτός έδρας, οπότε το αμφίσκορο έχει πολύ καλές πιθανότητες να μας πληρώσει εδώ.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΟΥΕΣΚΑ, 1 (1,60).
Οι βάσκοι χρειάζονται το τρίποντο για να πλησιάσουν τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισητήριο. Και σήμερα έχουν μεγάλη ευκαιρία, αφού απέναντί τους θα βρουν την ουραγό της βαθμολογίας, που δείχνει σχεδόν καταδικασμένη σε υποβιβασμό κι ας είμαστε ακόμα στη μέση σχεδόν της σαιζόν. 

Ταμείο στις 988,90 μονάδες.

Καλή επιτυχία.