Διήμερο με εμβόλιμη αγωνιστική σε κάμποσες χώρες, οπότε έχουμε αρκετά παιχνίδια για να επιλέξουμε και να ποντάρουμε. Απόψε διεξάγονται αγώνες σε Αγγλία, Πορτογαλία, καθώς και στη Β' εθνική σε Γερμανία και Γαλλία. Αύριο προστίθεται και η ελληνική Σούπερ Λίγκα στο πρόγραμμα.

Αυτές είναι οι προτάσεις από το κουπόνι της Τρίτης.

ΜΕΤΣ - ΝΑΝΣΙ, 1 (1,65).
Η Μετς ήταν μόνη πρώτη με πέντε βαθμούς διαφορά απ' τη δεύτερη, αλλά δύο απανωτές γκέλες έδωσαν την ευκαιρία στη Μπρεστ να καλύψει αυτή την απόσταση κι έτσι τώρα οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη κορυφή. Τρίτη σερί γκέλα είναι πολύ δύσκολο να δούμε, ειδικά όταν απέναντί της βρίσκεται η αδύναμη Νανσί που χαροπαλεύει στον βυθό της βαθμολογίας.

ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ, 1 (2,40).
Αν και βρισκόμαστε ακόμα στο Γενάρη, τολμώ να πω ότι η Φούλαμ παίζει απόψε ένα απ' τα τελευταία της χαρτιά. Αν δεν κερδίσει ούτε τη Μπράιτον, πραγματικά δεν ξέρω από που θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να παλέψει για τη σωτηρία της. Η απόδοση είναι πολύ καλή κι αξίζει το ποντάρισμα, αφού η Μπράιτον είναι απ' τις πιο αδύναμες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ εκτός έδρας.

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ, γκολ/γκολ (2,20).
Η Μπράγκα είναι η αποκάλυψη της χρονιάς στη Πορτογαλία. Εχει καταφέρει να χωθεί ανάμεσα στις τρεις παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις της χώρας και διεκδικεί ακόμα κι έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και μεγάλο της όπλο είναι η έδρα της, εκεί που έχει παραχωρήσει μόλις μία ισοπαλία φέτος. Οσο για τη Σάντα Κλάρα, η παρουσία της είναι εντελώς αλλοπρόσαλλη. Εντός είναι η χειρότερη ομάδα της λίγκας. Αλλά εκτός έδρας παρουσιάζεται μεταμορφωμένη κι έχει κερδίσει τους διπλάσιους βαθμούς απ' όσους έχει κερδίσει στο σπίτι της. Γι' αυτό πιστεύω ότι αξίζει το ποντάρισμα στο αμφίσκορο, που πληρώνει πολύ καλύτερα απ' το όβερ σ' αυτό το παιχνίδι.

Ταμείο στις 978,90 μονάδες.

Καλή επιτυχία.