Ημέρα με εμβόλιμη αγωνιστική και στην Ελλάδα σήμερα, αφού θα διεξαχθούν τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί λόγω της απεργίας των διαιτητών. Ενώ έχουμε και Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και Κύπελλο Ιταλίας.

Οι προτάσεις της Τετάρτης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, 1 (2,70).
Πριν τέσσερις μήνες οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Αγρίνιο για το Κύπελλο κι οι πράσινοι έφυγαν με τη νίκη. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε κι ο Παναθηναϊκός πάει από γκέλα σε γκέλα αυτόν το μήνα. Και πιστεύω ότι δεν θα δείξει κάποια βελτίωση σήμερα, γι' αυτό δεν μπορώ να αγνοήσω την εξαιρετική απόδοση που πληρώνει ο άσος του Παναιτωλικού.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΡΟΜΑ, 1 (2,63).
Πρώτος αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι βιόλα έχουν δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα φέτος απ' τους αλλοπρόσαλλους πρωτευουσιάνους. Ενδεικτικό είναι το προχθεσινό ματς μέσα στην Αταλάντα, εκεί που προηγήθηκαν με 0-3 αλλά δεν μπόρεσαν να φύγουν με τη νίκη. Γι' αυτό θα επιλέξω να πάω με τους γηπεδούχους και την πολύ καλή απόδοση που πληρώνει η νίκη τους.

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, 2 (1,67).
Δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλεια βαθμών η Σπόρτινγκ, αλλιώς θα μείνει αρκετά πίσω απ' τις θέσεις που δίνουν έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σετούμπαλ εδώ και δύο μήνες παραπαίει και δεν δείχνει ότι μπορεί να κοντράρει τη σημερινή της αντίπαλο.

Καλή επιτυχιά.