Άδικη ήττα με σκορ 1-0 για τη Λαμία στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τον Άρη, με τέρμα που πέτυχε ο Ματίγια από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πολύ καλύτερη η Λαμία από τον Άρη, δικαιούνταν ακόμη και τη νίκη βάση των ευκαιριών, και ενώ όπως όλα έδειχναν θα έπαιρνε τον πόντο της ισοπαλίας, έπεσε στις καθυστερήσεις.

Δικαιούται να φωνάζει ο ΠΑΣ Λαμία στη φάση του 30', όπου σε φάουλ του Μενέντεθ πάνω στο Μπεχαράνο, ο αμυντικός του Άρη χρησιμοποίησε τον αγκώνα και η αποβολή ήταν δεδομένη, όμως ο διαιτητής Μανούχος το αρνήθηκε.

Για μια ακόμη φορά έδειξε χαρακτήρα η ομάδα, ειδικά μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όμως στις λεπτομέρειες έχασε και μπήκε σε περιπέτειες βαθμολογικές.


Το φιλμ του αγώνα

14' Εκτελεί ο Ματίγια, ο Βέλεθ πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Σαράνοβ αποκρούει.
30' O Μπερτόγλιο κερδίζει ακόμη ένα φάουλ από τον Κωνσταντινίδημε αγκωνιά, απευθείας κόκκινη ο Μανούχος δεν τη βγάζει.
32' Ο Τομάς περνά όποιον βρίσκει στη μεσαία γραμμή, δίνει στον Βασιλαντωνόπουλο, εκείνος κάνει τη σέντρα, αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν βρίσκεται στην πορεία της μπάλας.
39' Σέντρα του Μενέντεθ από αριστερά, ο Σαράνοβ δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει.

57' Σουτ του Μπερτόγλιο με το δεξί εκτός περιοχής, ο Κουέστα με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.
60' Ο Βαλεριάνος κάνει τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα κοντράρει, αλλά ο Σαράνοβ ελέγχει τη φάση.
64' Απειλεί η Λαμία. Ο Μπερτόγλιο κάνει το σουτ με το δεξί εντός περιοχής, ο Κουέστα εντυπωσιακά, όσο κι αποτελεσματικά, απομακρύνει σε κόρνερ.
66' Ο Ματέο Γκαρσία προσπαθεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από δεξιά, ο Σαράνοβ απομακρύνει σε κόρνερ.
68' Σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου από δεξιά, δεν μπορεί ο Μπαράλες να πιάσει την κεφαλιά.
71' Ο Μπαράλες δεν μπορεί από κοντά να νικήσει τον Κουέστα. Προβολή, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κουέστα.
78' Σέντρα του Ντιγκινί από αριστερά, ο Σαράνοβ μπλοκάρει.
79' Ο Ντιγκινί βγαίνει από αριστερά, κάνει τη σέντρα, ο Γιουνές στο πρώτο δοκάρι δεν μπορεί να σκοράρει.
90'+3' ΓΚΟΛ για τον Άρη (Ματίγια) και Άρης - Λαμία 1-0: Ο Ισπανός εκτελεί το φάουλ, η μπάλα περνά από όλους, ο Σαράνοβ εκτιμά λάθος τη φάση, η μπάλα στα δίχτυα.



ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Βαλεριάνος, Ματίγια, Ιντζόγλου, Μπρούνο Γκάμα (13' Μενέντεθ), Ματέο Γκαρσία, Νίκο Μαρτίνες (63' Γιουνές), Ντιγκινί.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος (86' Καραμάνος), Τομάς (64' Επστάιν), Μπερτόγλιο (90' Σκόνδρας), Μπαράλες.





live:sport24