Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ χαιρέτισε όλους τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού τιμ την Τετάρτη (2/1) και τους ευχήθηκε για τη νέα σεζόν. 

«Χρόνια πολλά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Να είστε δυνατοί. Ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα, απλώς έχουμε χάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας. Επειδή θέλω να πιστεύω ότι ξέρω ποδόσφαιρο θα σας πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα έχει καλό υλικό και είστε όλοι σας καλοί παίκτες που θα μπορούσατε να είστε βασικοί, αλλά παίζουν έντεκα.

Απλώς πέρυσι γυάλιζε το μάτι σας. Αυτή τη γυαλάδα θέλω και πάλι να δω και θα το αλλάξουμε το κλίμα. Ψυχολογία είναι το ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα θέλει ψυχή. Και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε για την ομάδα ό,τι χρειαστεί και θα είμαστε δίπλα σας. Γυρίστε το! Μπορείτε! Καλή χρονιά!».

Το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, η πρώτη για το 2019. 

Όλοι οι παίκτες της ομάδας συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11.00. "