Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης κόντρα στη Λαμία, μιας και να βρεθεί αντιμέτωπος με την Ξάνθη περίμενε για την 15η Αγωνιστική, αλλά τελικά θα υποδεχθεί τη Λαμία για τη 16η.

Σ' αυτή την αναμέτρηση θα έχει αρκετές ελλείψεις, μιας και προέκυψε ο τραυματισμός του Μανώλη Σιώπη στις τελευταίες προπονήσεις, ο Μπάσα έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του λόγω τεσσάρων καρτών με τη Λαμία και θα λείπει, ενώ υπολείπεται ο Ματίγια να καλύψει το χώρο του κέντρου.
Από την άλλη μεγαλώνει ο πονοκέφαλος του Σάββα Παντελίδη, μιας και οι Ιντζόγλου, Κολάσο, Παυλίδης, Βαλεριάνος και Τζανακάκης δεν υπολογίζονται και βλέπουν την πόρτα της εξόδου, όπως και οι Μαβράι, Βιτόρ και Ναζλίδης που χαιρέτησαν πρώτοι.

Έτσι λοιπόν η ομάδα της Λαμίας, έχει την ευκαιρία να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, μιας και είχε προετοιμαστεί για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλά όντας ενισχυμένη με δύο προσθήκες και με πολύ καλές εμφανίσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια, θα πάει για το καλύτερο δυνατό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".