Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ έδωσε σήμερα το πρωί τo «παρών» στην τελετή Αγιασμού των υδάτων στη λίμνη που βρίσκεται στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Σεβασμιότατου Γαβριήλ. 

Τόπος συνάντησης ήταν το γήπεδο της ομάδας, στα χώματα των ιδρυτών και προγόνων, οι ποδοσφαιριστές είδαν με ικανοποίηση την πρόοδο των εργασιών και αμέσως μετά, περπατώντας μέσα από το Άλσος, έφτασαν στον χώρο του Αγιασμού, όπου και έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης, μαζί με τον συνεργάτη του Μαρίνου Ουζουνίδη, Χριστόφορο Κόλα. Το «παρών» έδωσαν οι Κώστας Γαλανόπουλος, Βασίλης Μπάρκας, Παναγιώτης Τσιντώτας, Ούρος Τσόσιτς, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Γιώργος Γιακουμάκης, Χρήστος Αλμπάνης και Στράτος Σβάρνας.

Παρόντες ήταν επίσης ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, ο υπεύθυνος συνδέσμων, Νίκος Χαριτάκης και ο υπεύθυνος λειτουργίας του προπονητικού κέντρου της ομάδας, Αλέξης Παπαναστασίου. 

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γαβριήλ ευχαρίστησε την πρωταθλήτρια Ελλάδας για την παρουσία της στην τελετή για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, που ήταν κατάμεστο από εκατοντάδες πιστών, που παρακολούθησαν τη ρίψη του Σταυρού στα νερά της πανέμορφης λίμνης. 

Μαζί με την ομάδα της ΑΕΚ παρακολούθησε τον Αγιασμό των υδάτων και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, κ. Γιάννης Βούρος, με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή, αλλά και στενούς τους συνεργάτες. 

Την ευλογία στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι ασπάστηκαν τον Σταυρό, έδωσε στο τέλος της τελετής του Αγιασμού ο Σεβασμιότατος Γαβριήλ λέγοντας: «Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας στον εφετινό Αγιασμό. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Συγχαρητήρια για όσα έχετε πετύχει! Η Φιλαδέλφεια είναι υπερήφανη για εσάς όπως και ολόκληρη η Ελλάδα». 

Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποχώρησαν από τη Νέα Φιλαδέλφεια για τα Σπάτα και τη σημερινή προπόνηση.