Με νίκη και σκορ 0-3, πέρασε η πρωτοπόρος Αταλάντη από την έδρα της Δάφνης Λιβανατών και διατήρησε τη διαφορά των 8 βαθμών από τους διώκτες της.

Σε έναν δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του παιχνιδιού από την αρχή, επέβαλλαν το ρυθμό τους και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν ένα τέρμα.

Η Αταλάντη προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κλωτσοτήρα που κέρδισε ο Μπουγιώτας, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Τζιβελέκη που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα.
Στον αντίποδα η Δάφνη προσπάθησε να μειώσει, είχε δύο ευκαιρίες με τον Λάγιο, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι αξιόλογο.

Στην επανάληψη με το μοτίβο να παραμένει ίδιο, οι της Αταλάντης έλεγξαν το ρυθμό του παιχνιδιού, οι της Δάφνης ανέβηκαν και έδωσαν χώρο για να πιέσουν στην επίθεση και η Αταλάντη ανέβαινε πιο εύκολα, όπου σε μια φάση διαρκείας πέτυχε και τρίτο τέρμα, όταν σε σουτ του Μπουγιώτα, απέκρουσε προσωρινά ο Πουλίτσας και στην επαναφορά ο Τζιβελέκης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και πάλι ο Λάγιος βρέθηκε απέναντι στον Μερμίγγη, χωρίς να πετύχει της μείωση του σκορ. 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Δάφνη Λιβανατών (Α. Κυριάκος)
Πουλίτσας, Μακρόπουλος, Τσίντζας, Τάτσης, Καραγιάννης,
Τσίκιμης, Μπίκος (77' Στάικος), Κούτσικος, Λάγιος, Ρίζος Σπ, Παπανικολάου (63' Ρίζος Στ.).

ΑΠΟ Αταλάντη (Μ. Ζαχρόπουλος)
Μερμίγγης,  Σωτηρίου, Σακκάς, Μπάρκας, Καταραχιάς,
Λυτάκης (88' Πάππος), Κλωτσοτήρας (77' Ηλιόπουλος), Κραβαρίτης, Μπουγιώτας, Τζιβελέκης (90' Μπαρτζουλιάνος), Μιχαήλ (67' Τσανούλας).