Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β Κατηγορίας Φθιώτιδας για τον 3ο όμιλο ο Ολυμπιακός Λαμίας ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχθηκε στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης τον Κεραυνό Βαθυκοίλου του οποίου επικράτησε με σκορ 3-1.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλύβα, πέναλτι που δόθηκε για χέρι αμυντικού του Κεραυνού μέσα στην περιοχή στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν ωστόσο γρήγορα και στο 15΄ ήρθε η ισοφάριση με σουτ του Γερογιάκομου.

Στο 33΄ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με 2-1 με αυτογκόλ, μετά από σέντρα σουτ του Καλύβα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Βαθύκοιλου αφού πρώτα την ακούμπησε με το κεφάλι ο Κωστόπουλος. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 60΄ μετά από δυνατό σουτ του Ντούλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιάβος με βοηθούς τους Κομήτη και Σκάρλα


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Δημήτρης Αποστολόπουλος): Ντούλας, Τσέλιος (88΄ Μπάκας), Τσιώλης, Τσαμαδιάς, Σκαρμούτσος (83΄ Λύρος), Παπαϊωάννου, Καλύβας, Λέντας, Παπακώστας (27΄ λ.τρ. Μάγκας), Ντούλας Β. (76΄ Θεοδωράκος), Στρατομπέρδας.


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ: Σδούκος, Giishti, Γκίστι, Παπαγεωργίου, Κωστόπουλος Ν., Τζανετάκος, Μπισμπιγιάννης (48΄ Μπακαλιάνος), Κωστόπουλος Ε., Τσιούμας, Γερογιάκομος, Κόμνος (73΄ Μπισμπιγιάννης).


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση: