Σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, η Λαμία κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό και καταθέτοντας ψυχή και πάθος έβαλε 3 γκολ, με το τελικό 3-3 να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Τρομερό παιχνίδι, παρά το βαρύ τερέν εξαιτίας της βροχής, οι δυο ομάδες προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα στον κόσμο που απόλαυσε το παιχνίδι.

Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για τη φάση του 2-2, καθώς στο γύρισμα του Μασούρα φαίνεται πως η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη άουτ, σε μια ομολογουμένως δύσκολη φάση για τον διαιτητή και τον βοηθό του.

Πλέον στη ρεβάνς του γηπέδου Καραϊσκάκης σε 3 εβδομάδες από τώρα, οι παίκτες του Μάκη Χάβου θα παλέψουν για να γράψουν ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
A' Μέρος

1' Μετά από κόρνερ, η άμυνα του Ολυμπιακού μπερδεύτηκε με τον Σκόνδρα να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και τον Καρυπίδη να αστοχεί από κοντά με το κεφάλι.

4' ΓΚΟΟΟΛΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ! Ο Τσούκαλος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, ο Χουτεσιώτης έκανε κάκιστη εκτίμηση της φάσης, με τη μπάλα να περνάει και να καταλήγει στα δίχτυα του για το 1-0. 

9' Γκολ για τον Ολυμπιακο! Ο Σολδάνο έκανε ωραίο γύρισμα από τα αριστερά, ο Χασάν έσκυψε και άφησε την μπάλα να περάσει για τον Ντίας. Ο Πορτογάλος έκανε ωραίο κατέβασμα και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1.

20' Ο Χασάν έκανε σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η προσπάθειά του ήταν κακή και η μπάλα πέρασε άουτ.

26' Ο Σολδάνο έβγαλε και πάλι σε θέση τετ α τετ τον Ζιλ Ντίας, όμως ο Σαράνοφ αντέδρασε σωστά και με τα πόδια έσωσε την εστία της Λαμίας.

28' Λάθος του Μεριά, η μπάλα στρώθηκε στον Τσούκαλο, όμως το σουτ του Λαμιώτη επιθετικού από το ύψος της περιοχής, πέρασε άουτ.

29' Ο Μασούρας προσπάθησε να νικήσει τον Σαράνοφ, κάνοντας ωραία ενέργεια από τα αριστερά, όμως και πάλι ο τερματοφύλακας της Λαμίας, ενήργησε σωστά.

31' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ! Ο Πίτι απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και έβγαλε καλή σέντρα από τα αριστερά, με τον Μπουχαλάκη στην προσπάθειά του να διώξει, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

41' Λάθος του Μπουλούλη, με το Μασούρα να κάνει το σουτ και τη μπάλα να περνάει άουτ.

Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λαμία να βρίσκεται μπροστά στο σκορ απέναντι στον Ολυμπιακό.


Β' Μέρος

51' Γκολ για τον Ολυμπιακο! Ο Μασούρας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τη μπάλα να έχει περάσει ολόκληρη άουτ, με τον Σολδάνο από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Πολύ δύσκολη φάση, όμως η μπάλα φάνηκε πως έχει περάσει ολόκληρη την γραμμή, πριν το γύρισμα του Μασούρα. 

61' Γκολ για τον Ολυμπιακο! Ο Καμαρά σήκωσε για τον Σολδάνο, ο τελευταίος πήρε την κεφαλιά με τον Χασάν να κάνει από κοντά το 2-3. 

62' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ! Άμεση απάντηση από τη Λαμία! Ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τσούκαλος έπιασε ωραίο γυριστό στου, με τη μπάλα να αναπαύεται στην εστία του Χουτεσιώτη για το 3-3. 

67' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πίτι, έπεσε στη γωνία του και έδιωξε ο Χουτεσιώτης.

Μετά την ευκαιρία του Πίτι, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά, με το 3-3 να μένει μέχρι τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σκουλά!

Οι συνθέσεις των ομάδων
Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Ασίγκμπα (46' Βασιλαντωνόπουλος), Βάντερσον, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Μπουλούλης, Σκόνδρας, Ασούμπρε, Τομάς (67' Μπερτόλιο), Πίτι, Τσούκαλος (72' Καραμάνος).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μεριά, Μιράντα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ντίας (73' Κούτρης), Σολδάνο (90' Βοΐλης), Χασάν (66' Γκερέρο).