Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας, το Νέο Κρίκελλο υποδέχθηκε το απόγευμα το Σαββάτου 16/2 τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου του οποίου και επικράτησε με το ευρύ 6-1 σε ένα ωραίο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, πολλές φάσεις αλλά και γκολ.

Το συγκρότημα του Γιάννη Αποστόλου δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην ομάδα του Άρη και πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς και σε συνδυασμό με την ισοπαλία των Καλυβίων έμεινε μόνο δεύτερο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος με 38 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 9η με 24 πόντους.


Το 1-0 έγινε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παπανάγνο, στο 19΄ο Θωμάς  Χαντζής θα αυξήσει το δείκτη του σκορ στο 2-0, στο 35’ σειρά του Νίκου Λέντα να σκοράρει για το 3-0 και στο 52’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-0.

Στο 56΄ ο Πασχαλίδης μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 4-1, για να έρθει στο 73’ ο Παπαναστασίου για το 5-1 και στο 80’ ο Αναγνώστου που είχε μπει αλλαγή λίγα λεπτά πριν διαμόρφωσε το τελικό 6-1 για τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν και δοκάρι σε ωραίο ανάποδο ψαλίδι του Νίκου Λέντα.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Κουρεμάδα και Καταραχιά.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Γιάννης Αποστόλου): Τσαντήλας, Μάνδαλος, Σαρρής (60΄ Σακκάς), Συγγούνης, Χαντζής, Παπανάγνος, Λατσούδας (75΄ Αναγνώστου), Λάππας, Λέντας (75΄ Δημητρέλης), Παπαναστασίου, Φλέσσας (76΄ Μηλιώτης).


ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Θανάσης Μασιάλας): Καραμανώλης, Αφεντουλίδης, Πλούμπη, Λιόλιος, Μυλωνάς, Σαλαμούρας (56΄ Τσακατάρας), Ρουμπής, Σαΐτης. Γιάτσας (76΄ Παντελόπουλος), Πασχαλίδης, Παπαϊωάννου.



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: