Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση για τη 2η Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, όπου η Μικτή Ομάδα Νέων (Κ160 της ΕΠΣ Φθιώτιδας, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Αχαϊας.

Να θυμίσουμε πως στην 1η Φάση η ομάδα του Θανάση Νεοχωρίτη, κατέλαβε τη 2η θέση στον 7ο όμιλο, έχοντας συγκεντρώσει σε 6 παιχνίδια 11 βαθμούς με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ τα τέρματα ήταν 12 υπέρ και 4 κατά.

Από την άλλη οι Νέοι της Αχαϊας, αναδείχθηκαν στην 1η θέση του 8ου ομίλου, έχοντας 16 βαθμούς σε 6 παιχνίδια, 5 νίκες και 1 ισοπαλία, με 12 υπέρ και 4 κατά τέρματα.

Τέλος να τονίσουμε πως στον πάγκο της ομάδας της Αχαϊας, βρίσκεται ο έμπειρος προπονητής Κώστας Σωτηρόπουλος, όπου είναι ιδιαίτερα γνωστός από το πέρασμά του στον ΠΑΣ Λαμία, ως βοηθός προπονητή στην Α' Ομάδα του Δημήτρη Σπανού και μετέπειτα ως Τεχνικός Διευθυντής στην Κ19.

Αναλυτικά

Ολοκληρώθηκε η κλήρωσης για τα ζευγάρια της 2ης φάσης στα Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 και Κ16, στους αγώνες της οποίας θα συμμετάσχουν ομάδες από 20 ΕΠΣ ανά κατηγορία χωρισμένες σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και θα αναμετρηθούν σε μονούς αγώνες.



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Κ14ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Κ16
ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Λάρισα ΆρταΛάρισαΚέρκυρα
1ος 1ου ΟμίλουΚοζάνη1ος 1ου ΟμίλουΉπειρος
Δράμα2ος 1ου ΟμίλουΣέρρες2ος 1ου Ομίλου
ΠρέβεζαΗμαθίαΆρταΠιερία
ΉπειροςΤρίκαλαΚοζάνηΚαρδίτσα
ΜακεδονίαΣέρρεςΜακεδονίαΔράμα
ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
ΜεσσηνίαΚόρινθοςΗλείαΑργολίδα
ΑργολίδαΗλείαΛακωνίαΜεσσηνία
ΕύβοιαΑχαΐαΕύβοιαΒοιωτία
ΒοιωτίαΘεσσαλίαΑχαΐαΦθιώτιδα

Απευθείας δικαίωμα συμμετοχής στην 3η φάση της διοργάνωσης έχουν αποκτήσει, βάσει προκήρυξης, οι δύο πρώτες ομάδες από τον 12ο και 13ο όμιλο, καθώς και, κατόπιν κλήρωσης, οι ομάδες του 11ου ομίλου. Αναλυτικά, χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχουν περάσει οι ομάδες από τις εξής ΕΠΣ:

Πρωτάθλημα Κ14
Ηράκλειο, Χανιά, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Πειραιάς, Αθήνα

Πρωτάθλημα Κ16
Ηράκλειο, Ρέθυμνο ή Χανιά, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Αθήνα, Δυτ. Αττική