Ενισχύεται η Στυλίδα εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Αλεξίου, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, ποινές και από μεταγραφές.

Συγκεκριμένα επιστρέφει από τραυματισμό και τίθεται στη διάθεση του προπονητή, ο επιτελικός μέσος Άγγελος Βαρυπάτης, ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Μάγιος και ο αριστερός οπισθοφύλακας Κώστας Καββαδίας 

Επιστρέφουν από έκτιση ποινών ο κεντρικός αμυντικός  Αλέξανδρος Κουφιώτης και  ο δεξιός οπισθοφύλακας Στέλιος Τέγος.
Παρών δηλώνουν και οι δύο στρατευμένοι της ομάδας, Αλέξανδρος Ξεζώνοτος και Νίκος Μανιάς.
Απών θα είναι ο Κώστας Κουφιώτης, ο οποίος έλειψε για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού και είναι τιμωρημένος με κάρτες.

Επίσης όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα βρίσκονται στην αποστολή, τόσο ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος, Ζαν Ακασού και ο Βραζιλιάνος φορ Ντάγκλας Αλμέιντα "Ντοράντο", που πήραν χρόνο συμμετοχής στην Ιτέα, όσο και οι δύο Γάλλοι επιθετικοί ποδοσφαιριστές, Ντύλαν και Τσάρλς Τάι.

Αξίζει να τονιστεί, πως η πολύ καλή πορεία του ΑΟ Στυλίδα ανακόπηκε με δύο άτυχα αποτελέσματα και οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν κομβικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο θα είναι η απαρχή για να επανέλθει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα και να καταφέρει  στη συνέχεια στα άλλα παιχνίδια, να συγκεντρώσει τους βαθμούς που θα κρατήσουν την ομάδα στην Κατηγορία.

Τέλος να σημειωθεί πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της Φθιώτιδας, αλλά και της γειτονικής Μαγνησίας, και αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το ΔΑΚ Στυλίδας, που σημαίνει οικονομική τόνωση για τους ανθρώπους της ομάδας.