Καλημέρα. 

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Απόψε στη Θεσσαλονίκη αναμετρώνται ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που είτε θα τερματίσει την υπόθεση "Πρωταθλητής 2019" είτε θα ανάψει φωτιά μέχρι να λήξει η σαιζόν. Και βέβαια, το σημαντικότερο όλων να παιχτεί ποδόσφαιρο  και τίποτα άλλο. Αρκετά ξεφτιλίζεται ήδη η χώρα με το ότι θα τοποθετηθεί δίχτυ στο γήπεδο, λες και θα ψαρεύουν λιθρίνια. Το τι σημαίνει ντέρμπυ το είδαμε χθες στη Μαδρίτη. Οι συγκρίσεις προκαλούν μόνο θυμηδία για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ας δούμε και κάποιες προτάσεις για σήμερα.

ΒΕΡΝΤΕΡ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ, 1 (1,80).
Η ομάδα της Βρέμης χρειάζεται επειγόντως τη νίκη, για να μη χάσει την επαφή με το γκρουπ των ομάδων που μάχονται για ευρωπαϊκή έξοδο. Ενώ η Αουγκσμπουργκ βρίσκεται ακριβώς πάνω απ' τη ζώνη υποβιβασμού και κάθε βαθμός είναι οξυγόνο γι' αυτή. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν και μεγάλα προβλήματα τραυματισμών που θα αφήσον μερικούς παίχτες εκτός μάχης απόψε. Γι' αυτό βλέπω τη πλάστιγγα να γέρνει υπέρ της Βέρντερ.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ, 1 (1,75).
Η μόνη απόρθητη έδρα στη Τουρκία φέτος είναι αυτή της Γαλατασαράι. Και σίγουρα θέλει κι απόψε η γηπεδούχος να εκμετταλευτεί τη δύναμη της έδρας της και να μειώσει τη διαφορά απ' τη πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ, η οποία γκέλαρε χθες. Η Τραμπζονσπόρ είναι πανίσχυρη στο γήπεδό της, αλλά εκτός έδρας οι επιδόσεις της δεν είναι ανάλογες. Περιμένω ότι η Γαλατά θα βρει τον τρόπο να πάρει το τρίποντο απόψε.

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΕΪΜΠΑΡ, 1 (1,70).
Μέχρι την αλλαγή της χρονιάς η Σεβίλλη ήταν διεκδικητής του πρωταθλήματος. Αλλά το νέο έτος δεν μπήκε καλά γι' αυτή και ο τίτλος πέταξε. Πλέον βρίσκεται στη τέταρτη θέση και θέλει να παραμείνει εκεί, ώστε του χρόνου να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, παραμένει πανίσχυρη στην έδρα της και γι' αυτό περιμένω ότι θα επιβληθεί της Εϊμπάρ. Ειδικά όταν η φιλοξενούμενη είναι πολύ αδύναμη εκτός έδρας κι έχει αποσπάσει μόλις επτά βαθμούς σε δέκα εξόδους.

Ταμείο στις 965,20 μονάδες.

Καλή επιτυχία.