Καλημέρα. 

Απ' τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκαθάρισε -εκτός συγκλονιστικής ανατροπής- η μία ομάδα που θα βρεθεί στα προημιτελικά. Κι αναφέρομαι στην Παρί, που πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη μέσα στο Ολντ Τράφφορντ. Το άλλο ζευγάρι θα ξεκαθαρίσει στη ρεβάνς, αφού η νίκη των Ιταλών με ένα γκολ αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Να δούμε και κάποιες επιλογές απ' το κουπόνι της Τετάρτης.

ΑΓΙΑΞ - ΡΕΑΛ, 1Χ (1,93).
Δύο απ' τις ιστορικότερες ευρωπαϊκές ομάδες αναμετρώνται απόψε στο Αμστερνταμ. Ο νεανικός και πολύ ταλαντούχος Αίαντας υποδέχεται την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ. Σίγουρα οι Καστιγιάνοι είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά οι Ολλανδοί έχουν δείξει εξαιρετικά πράγματα φέτος και δεν θα πέσουν αμαχητί. Και περιμένω ότι απόψε έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία από την ισπανική ομάδα.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ, γκολ/γκολ (1,87).
Μια απ' τις δυνατότερες έδρες του γαλλικού πρωταθλήματος διαθέτει η Σεντ Ετιέν και είναι το μεγάλο της όπλο στη μάχη που δίνει για έξοδο στην Ευρώπη. Ενώ τους ίδιους στόχους έχει και η αποψινή της αντίπαλος, που είναι απ' τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη περίοδο. Πολύ ανοιχτό παιχνίδι με όλα τα αποτελέσματα πιθανά. Γι' αυτό δεν θα προσπαθήσω να μαντέψω νικητή, αλλά θα ποντάρω στο αμφίσκορο που μοιάζει ως η πιο δυνατή επιλογή εδώ.

ΙΠΣΟΥΪΤΣ - ΝΤΕΡΜΠΥ, 2 (1,88).
Μοιάζει σα να παρέδωσε τα όπλα η Ιπσουϊτς, αφού έχει οχτώ ήττες στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια της και βρίσκεται δέκα βαθμούς κάτω απ' τη γραμμή υποβιβασμού. Αντιθέτως η Ντέρμπυ είναι ζωντανή στη μάχη της ανόδου και θέλει όσο τίποτε άλλο το αποψινό τρίποντο, για να παραμείνει στις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για τα μπαράζ προβιβασμού στη Πρέμιερ Λιγκ. Και πιστεύω πως θα το κατακτήσει αυτό το τρίποντο, αφού και καλύτερη ομάδα είναι και το κίνητρό της είναι πολύ δυνατό.

Ταμείο στις 959,40 μονάδες.

Καλή επιτυχία.