Καλημέρα. Δύο ολοστρόγγυλα μηδενικά στα χθεσινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη παραγωγικότητα των ομάδων. Βέβαια, τα ματς είχαν ρυθμό κι ευκαιρίες, έστω κι αν δίχτυα δεν κουνήθηκαν σε κανένα γήπεδο.

Απόψε κλείνει η πρώτη φάση των νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ με τα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ έχουμε κι αγώνα για το Γιουρόπα.

Με το ντέρμπυ της Μαδρίτης δεν πρόκειται να καταπιαστώ στοιχηματικά. Αλλού θα αναζητήσω παιχνίδια για ποντάρισμα.

ΣΑΛΚΕ - ΜΑΝ. ΣΙΤΥ, 2 & όβερ 2,5 γκολ (1,75).
Δεν βλέπω με ποιον τρόπο η φετινή τραγική Σάλκε θα μπορέσει να φέρει αντίσταση στη πυραυλοκίνητη Σίτυ. Και προφανώς την ίδια άποψη έχουν και οι μπουκ, αν δει κανείς τις αποδόσεις που πληρώνει η νίκη των άγγλων. Γι' αυτό θα παίξω συνδυαστικά, ποντάροντας ταυτόχρονα στο διπλό και στο όβερ, που είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας του Γκουαρντιόλα.

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΛΑΤΣΙΟ, 1 (1,75).
Πήραν πολύ μεγάλο προβάδισμα οι ανδαλουσιανοί στο πρώτο ματς, αφού κατάφεραν να αλώσουν τη Ρώμη και να φύγουν με το διπλό. Και δε νομίζω ότι πρόκειται απόψε να χύσουν τη καρδάρα με το γάλα. Θα εκμεταλλευτούν τη πανίσχυρη έδρα τους και θα ντουμπλάρουν τις νίκες.

ΝΤΕΡΜΠΥ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ, 1 (2,05).
Γερά στη μάχη της ανόδου η Ντέρμπυ και θέλει πολύ το τρίποντο απόψε, ώστε να μπει στις πρώτες έξι θέσεις που δίνουν εισητήριο για τα μπαράζ προβιβασμού. Η Μίλγουολ παραπαίει στα χαμηλά και κύριος λόγος είναι η ισχνή συγκομιδή εκτός έδρας, αφού σε δεκαπέντε εξόδους έχει μόλις επτά βαθμούς. Μεγάλη ευκαιρία για τη Ντέρμπυ να επιβάλλει τη κυριαρχία της στο γήπεδό της και δε νομίζω να τη σπαταλήσει.

Ταμείο στις 934,90 μονάδες.

Καλή επιτυχία.