Χθες απολαύσαμε το σώου του Μέσσι κόντρα στη Σεβίλλη. Σήμερα έχουμε δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια στην Αγγλία. Τον τελικό του Λιγκ Καπ, αλλά και το αγγλικό Κλάσικο στο Ολντ Τράφορντ που ίσως να αποβεί καθοριστικό για το τρόπαιο του πρωταθλητή. Το σίγουρο ότι πάλι θα κολλήσουμε μπροστά στις οθόνες και πάλι.

Ας δούμε και τις προτάσεις της Κυριακής.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ, 1 & όβερ 2,5 γκολ (2,08).
Διαφορετικοί οι στόχοι των δύο αντιπάλων. Οι κανονιέρηδες μάχονται για να είναι στη πρώτη τετράδα και να παίξουν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι Αγιοι παλεύουν να παραμείνουν στη κατηγορία. Πολύ δυνατή στο γήπεδό της η Αρσεναλ, εκεί που έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα. Ενώ σκοράρει και σχεδόν τρία γκολ ανά αγώνα, όταν αγωνίζεται στο Εμιρεϊτς. Και γι' αυτό περιμένω όχι μόνο ότι θα καταβάλλει τη Σαουθάμπτον, αλλά και ότι θα μπουν και κάμποσα γκολ, ώστε να πληρωθούμε τον άσο συνδυαστικά με το όβερ.

ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ, 1 (2,25).
Σε καλύτερη κατάσταση οι λαμιώτες αυτή την εποχή, κάτι που έδειξαν με τα πολύ καλά αποτελέσματα που έφεραν στη Ξάνθη και στο Ηράκλειο. Ενώ οι λαρισαίοι αγνοούν τη νίκη εδώ κι ενάμιση μήνα. Και μάλιστα εκτός έδρας έχουν πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο, κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα τον Αύγουστο. Η Λαμία έχει σαφώς μεγαλύτερες πιθανότητες να επικρατήσει, ενώ και η απόδοση στον άσο είναι εξαιρετική.

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ, όβερ 2,5 γκολ (2,15).
Κανονικά θα έβαζα κι αυτό το ζευγάρι στον πρόλογο που έκανα για τα ντέρμπυ της ημέρας, αφού κάποτε οι αναμετρήσεις μεταξύ τους σήκωναν τη Θεσσαλονίκη στον αέρα. Αλλά τα τελευταία χρόνια οι πορείες τους είναι διαφορετικές. Ο μεν ΠΑΟΚ έχει γιγαντωθεί, ο δε Αρης βίωσε τρεις οδυνηρούς υποβιβασμούς και τώρα παλεύει να ξαναβρεί τη θέση του ανάμεσα στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως η οικονομική ψαλίδα μεταξύ τους είναι πολύ μεγάλη. Η απόδοση για τη νίκη του ΠΑΟΚ δεν αξίζει τίποτα, αλλά αξίζει να ασχοληθούμε με το όβερ. Η ομάδα της Τούμπας σκοράρει με εντυπωσιακή ευχέρεια και απ' τα τελευταία δεκατέσσερα παιχνίδια της τα δεκατρία έληξαν με όβερ. Μοναδική εξαίρεση το ντέρμπυ κόντρα στην ΑΕΚ. Και περιμένω όβερ και σ' αυτό το ματς, αφού κι ο Αρης διαθέτει αξιόλογους επιθετικούς και σίγουρα μπορεί να σκοράρει κι αυτός.

Καλή επιτυχία.