Καλημέρα. Μας άλλαξε τα φώτα η περίφημη Ωκεανίς. Ευτυχώς που φεύγει, γιατί δεν αντέχαμε άλλο ψοφόκρυο, ούτε άλλο αέρα και βροχή ή χιόνι. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο σημείο της Ελλάδας που να μην αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα τις τελευταίες μέρες από την κακοκαιρία. Λες και δεν έφτανε η κρίση στους έλληνες, είχαμε και τέτοιο χειμώνα φέτος που είπαμε να περάσει και να μην ξανάρθει.

Στα περί στοιχήματος, σήμερα έχουμε μια δόση από Κύπελλο Ελλάδος συν εμβόλιμες αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ.

Αυτές είναι οι αποψινές προτάσεις.

ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, 2-3 γκολ (2,00).
Ηρθε η ώρα να μάθουμε τον πρώτο που θα περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εξ αρχής αυτό ήταν το πιο δυνατό ζευγάρι, αφού ήταν και το μόνο που δεν υπήρχε αδιαφιλονίκητο φαβορί. Η ΑΕΚ έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα μετά τη νίκη της μέσα στο Περιστέρι, αλλά ο Ατρόμητος δεν έχει πει τη τελευταία του κουβέντα και πάει να πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Σύμμαχός του η πρόσφατη προϊστορία, αφού στις τρεις τελευταίες του επισκέψεις στο γήπεδο της ΑΕΚ έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ο Χιμένεθ θα έχει ως πρώτο μέλημα να φυλάξει τα νώτα της ομάδας του, ενώ κι ο Κάναντι δεν φημίζεται για τις επιθετικές τακτικές του. Επομένως, δεν βλέπω να μπαίνουν πολλά γκολ σ' αυτή την αναμέτρηση. Το άντερ πληρώνει ψίχουλα, οπότε επιλέγω το σύνολο 2-3 λόγω πολύ καλύτερης απόδοσης.

ΛΕΣΤΕΡ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ, 1 (1,95).
Πολύ άσχημη χρονιά το 2019 και για τους δύο αντιπάλους, οι οποίοι προσπαθούν να σπάσουν το κακό σερί που έχουν εντός του τρέχοντους έτους. Η Λέστερ νίκησε τη Πρωτοχρονιά κι έκτοτε αγνοεί τη γεύση της νίκης. Ενώ η Μπράιτον δεν έχει ακόμα νίκη για το πρωτάθλημα από τότε που μπήκε ο νέος χρόνος. Η πεποίθησή μου είναι ότι οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν απόψε, αφού έχουν καλύτερη ομάδα και η Μπράιτον είναι από τις χειρότερες της Πρέμιερ Λιγκ εκτός έδρας.

ΧΑΛ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ, 1 (2,35).
Εχει βελτιώσει εντυπωσιακά τις εντός έδρας επιδόσεις της η Χαλ τον τελευταίο καιρό, αφού έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της. Η Μίλγουολ παραμένει πάντα αρκετά αδύναμη εντός, βασιζόμενη κυρίως στη σκληρή έδρα της για να κρατηθεί στη κατηγορία. Σε τέτοια απόδοση, ο άσος αξίζει και με το παραπάνω το ποντάρισμα.

Ταμείο στις 939,40 μονάδες.

Καλή επιτυχία.