Την ήττα γνώρισε η Λαμία στην έδρα της από τον Παναιτωλικό με σκορ 0-2 και σταμάτησε το νικηφόρο σερί που είχε δημιουργήσει.

Ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο έδειξε ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς από τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν βρήκε το χρόνο να ξεκουραστεί και παρά του ότι ο Παναιτωλικός παρατάχθηκε με ελλείψεις, εν τούτοις δεν κατάφερε να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Στον αντίποδα ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε αγνώριστος, με αρκετές απουσίες αλλά φρεσκαρισμένος, έπεφτε πρώτος στη μπάλα και πέτυχε δύο πανέμορφα τέρματα, εκμεταλλευόμενος τα λάθη της Λαμίας.

Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ
2' Εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι με τον Μπαίροβιτς να κάνει το πλασέ και τη μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς της Λαμίας. 
7'  Ο Γκούγκα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, και ο Μελίσσας μπλόκαρε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. 
8' Σέντρα του Βάντερσον από τα αριστερά με τον Καραμάνο να πιάνει την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα έξω. 
16' Σέντρα από τα δεξιά για τον Παναιτωλικό με τον Μελίσσα να βγαίνει και να πιάνει τη μπάλα χωρίς πρόβλημα. 
18' Φάουλ για τον Παναιτωλικό. Γέμισμα από τα αριστερά αλλά και πάλι ο Μελισσάς βγαίνει και "καθαρίζει" τη φάση. 
20' Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Ο Ουίλιαν μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά μετά από ωραία κάθετη πάσα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά ο Αντέτζο έβαλε την προβολή και έδιωξε τη μπάλα. 
25' 0-1, ανοίγει το σκορ ο Παναιτωλικός με τον Ουίλιαν. Πάσα προς τον Μπαίροβιτς από τον Τσοκάνη, έκανε το κοντρόλ με την μπάλα να πηγαίνει στον Ουίλιαν Μπαρμπόσα ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας του Αγρινίου. 
40' Η Λαμία διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε χέρι σε ένα διώξιμο του Μιχάι ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. 
44' Ο Δημούτσος επιχείρησε ένα σουτ από μακριά. Ο Κυριακίδης αρχικά έδειξε να αιφνιδιάζεται αλλά δεν υπήρχε κάποιος παίκτης της Λαμίας για να τον απειλήσει. 

Β' ΜΕΡΟΣ
48' Κόρνερ για τη Λαμία, έδιωξε με τις γροθιές ο Κυριακίδης, η μπάλα πήγε ξανά στον Μπαράλες που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. 
54' Ο Μπουλούλης από μακριά ένα ωραίο σουτ προς το δεξί γάμα της εστίας του Κυριακίδη ο οποίος έστω και με δυσκολία μπλόκαρε τη μπάλα. 
64' Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Λάθος του Βασιλαντωνόπουλου με τον Γκούγκα να μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε και το σουτ το οποίο έφυγε πάνω από την εστία του Μελίσσα. 
68'  Εκτέλεση κόρνερ του Πίτι, ο Μπαράλες πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει εκ νέου σε κόρνερ. 
69' Στην αντεπίθεση η Λαμία με ωραίο συνδυασμό αλλά η τελική πάσα προς τον Μπαϊροβιτς δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα αυτός να βγει αρκετά πλάγια και το γύρισμα του να κοπεί από την άμυνα των γηπεδούχων. 
71' 0-2, με τον Μπαΐροβιτς ο Παναιτωλικός. Ωραία κάθετη πάσα από τα αριστερά προς τον επιθθετικό των γηπεδούχων ο οποίος μπήκε από τα αριστερά και έκανε ένα τρομερό διαγώνιο σουτ για το 2-0 του Παναιτωλικού. 
81' Απειλεί η Λαμία. Ωραίο αριστερό σουτ του Πίτι και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Γιαννακόπουλου. 

Οι συνθέσεις των ομάδων


ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος)
Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος (60΄ Πίτι), Χουάν Τομάς (83΄ Σκόνδρας), Δημούτσος, Βάντερσον, Μπουλούλης-Τσαπρούνης (70΄ Επστάιν). 


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης (62΄ Γιαννακόπουλος), Μιχάι, Τσιγγάρας, Τσοκάνης, Λιάβας, Γουίλιαν, Λουσέρο, Άργκους, Ντίας, Μπαΐροβιτς (74΄ Μάλης), Γκούγκα (82΄ Αμαράλ).